Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Senin kaptan seçimin beni sevindirdi açıkçası Bayça

Evet avantajlıyım,herşeyi Mickey belirleyecek,bugüne kadar yaptıkları ortada,ilk defa aldım ve kaptan yaptım,umarım beni şok etmez

Bu arada geçmiş olsun

Kaptan seçimi çok kötüydü gerçekten. Mickey muhakkak onu geçecektir. Zaten isterim de. Çünkü Mickey başka takımlarım da kaptan. Ama kazanma şansın daha fazla bana göre. Yine de herşey bitmiş değil. Ben zaten bu hafta sağlığıma kavuştum. Bütün maçları yitirsem de olur :)
 
Ben bu gece ilk skora baktım senin farklı önde olduğunu görünce moralim bozuldu,sonra kadrolara bakınca umutlandım,yinede belli olmaz tabi,ben kainatın en loser insanıyım,akla gelebilecek her konuda hemde

M.Roll u mecburen aldım,kredim tükenmişti,bakalım hayırlısı

Grip falanmıydın ? Tabi önce sağlık,hepimize sağlıklı günler
 
Son hafta resmen kabus oldu. Mickey yok. Mirotic yok. Mirotic'ten çıkmıştım Allah'tan. Barca garantiledi diye oynatmayabileceğini tahmin etmiştik. AMa Mickey kötü oldu. Tavares kötü oynadı. Bir tek De Colo var şu anda iyi oynayanlardan. Tahmin edilebilenlerden. Onun dışındakiler hep sürpriz oldu. Bugün Bayern'in şansı da artmış oldu. Eğer Baldwin de iyi oynayabilirse Barcayı yenebilirler. Efesin işine yarar.
 
Derecelerle giden grafikten sonra son haftayı 87 puanla kapattım, evet 87. Son anda Simon'un oynamayacağını okuyup yerine 34 yapan Vezenkov'u almasam 50 küsur ile bitirecektim. Herkesin birbirine maç satacağı tuttu. Ben de akıl edemedim önemli oyuncuların oynamayacağını, benim hatam.
 
Son hafta cidden sürpriz yumurta oldu. Kaptan secimini De Colo yapanlar haftanın kâr edeni oldu. Playofflara sıkı çalışıp kadromu patlayacak şekilde duzenleyecegim.
 
Micic
Reynolds
Lucic
Higgins
Mirotic

Bu 5 ismi çıkardım,zaten play off tayız,kötü getiren kim olursa olsun çıkaracağım,Pangos'u da aldım,bakalım ben alınca kac pr yapacak,en iyi adamları alıyorum yine herkes beni geçiyor,ulan bu adamları sezon içerisinde herkes aldı ve bunlarla benden yüksek prlar yaptılar,şimdi uzaylıları mı aldı millet,gene bir benmiyim en düşük prları yapan

0.62 kredim de arttı
 
Ancak kötü iki takımla 170 puanı geçmişim. o 170 puanlar da zaten ilk 117 ye filan sokmus beni. Bu maçlarda ben de Leday, Davies, Sertaç ve Pangosu aldım takımlarıma. Günlük formlar belirleyecek kimin daha çok puan getireceiğini. Yani daha çok sürpriz oyuncu çıkacaktır.
 
Ben oyun bitti diye saldım, rastgele kadro kuruyordum. Playoff sıralaması falan yazıyor, etki ediyor mu acaba yoksa normal sezon bitince olay bitiyor mu?
 
Play-off 1.maç haftasında en iyi takımlarımdan birindeki deneysel çalışmama sonuç vermiş :) MICIC'i almadığım ender kadrolarımdan biri olması ve LEDAY,PANGOS, VOIGTMANN, Semen ANTONOV'a güvenimin yanıtsız kalmamasına DE COLO da demirbaş listesinden kaptanlığın hakkını verince haftayı 179.8 puanla Dünyada 67.si olarak bitirmişim:eek:

Ne yazık ki, dün akşam takımlarımın sadece yarısını değiştirmeye zamanım kaldığı için bizim liglerdeki haftalık sıralamaları kontrol edemediğimden oradaki sıralamayı bilemiyorum. En son 34.haftayı gösteriyor çünkü.
 

Üst