Farklı isimleri deniyorum yine olmuyor,ilk kez Bonzie Colson'u aldım 4 pr yapmış,bundan önceki son 4 hafta yaptığı pr lar ; 21 - 19,8 - 41 - 23,1
Elbette anlıyorum; bir algoritma var zaten oyunda. Fakat bana yine de mantıklı gelmiyor bu rakamlar. Zaten oynamayacağı belli olan adamı aylar öncesinden yüksek krediden başlatmak ve aylardır hala oralarda tutmak enteresan. Bu da algoritmanın saçmalığını ortaya çıkarıyor.
Ergin Ataman da 50/50 olarak gitse de beklentilerin çok çok altında ve kötü bir sezon geçiriyor. Ama işte algoritmadan yine yüksek kredisi. Mantık olarak 7 olsa mesela çok talibi olacağını zannetmiyorum. Efes'i almak büyük kumar çünkü.
Özetle ; mantık ve algoritma çok ters düşüyor bu oyunda.
Vezenkov 6 pr yapınca dün gece Larkin'i kaptan yapmıştım,oynamamış,şimdi 0 mı gelecek yoksa ortalama puanı mı ?
Kadronuza baktım,aynı tercihleri yapıyoruz genelde,perşembe cuma maçları için C.Jones'u ve L.Brown'u aldım,Larkin ve Dee Bost'u çikardım,aslında Sloukas'ı almıştım ama kredim artınca L.Brown'u aldım.Ben de o KOCA BİR SIFIRI yiyenlerdenim. Daha da salağını söyleyeyim; kaptanlıktan da çıkmadım, unuttum. Rezil oğlu rezil bir ilk part oldu benim için çift maç haftasında.
Teşekkür ederim. Ben de geçen sene son haftada kaybettiğim Türkiye 1.liğini bu sene son haftada kazandım. Draft liginden haberim olsa katılırdım.Euroleague de sezonun maclari sona erdi. Bizim de 9 kisilik bir draft ligimiz vardi. Ligi ben 4902 puanla lider bitirdim. @Eyüp Özkaya 4634 puanla ikinci sirada bitirdi. Butun sezon boyunca ensemdeydi Eyup. Cok zevkli bir seneyi geride biraktik. Seneye aramiza katilmak isteyenler olursa baska bir draft ligi kurabiliriz. Bu arada gsbasket ligimize ve h2h ligine katilanlara da cok tesekkur ederiz.gsbasket ligimizi birinci bitiren @Birkan Pala ve h2h ligimizi birinci bitiren @mehmetyilmaz i kutlarim. Seneye tekrar ligimizde gorusmek uzere.