Euroleague Fantasy Challenge v2

Arda EZER' Alıntı:
Turgut Sahin' in yazdıgı 8 oyuncusundan aldıgı puan 85,8 oluyor.

Haftanın ilk günü oynayan kalan 2 oyuncusu bilemiyorum ama ilk günü ortalamaya yakın kapattım diyebildigine göre aşağı yukarı kalan 2 oyuncudan da 25-30 puan almıştır diye varsayıyorum. Tahminimce maximum 115 puanın hayırlı ugurlu olsun Turgut Sahin ;)
Böyle giderseniz koltuklarınıza kurulacagım gercekten de :p

M.Green -5
M.Batiste 38,5
-------------------------
C.Arroyo 14
Rakocevic 2
L.Bullock 4,4
D.Hawkins 0
Navarro 28,6
D.Andersen 3,3
Abi bunların dışında Smodis ve Haislip vardı.Sezonun son puanı 102. :)

Turgut Sahin' Alıntı:
[quote="Arda EZER":28y1x1sb]Turgut Sahin' in yazdıgı 8 oyuncusundan aldıgı puan 85,8 oluyor.

Haftanın ilk günü oynayan kalan 2 oyuncusu bilemiyorum ama ilk günü ortalamaya yakın kapattım diyebildigine göre aşağı yukarı kalan 2 oyuncudan da 25-30 puan almıştır diye varsayıyorum. Tahminimce maximum 115 puanın hayırlı ugurlu olsun Turgut Sahin ;)
Böyle giderseniz koltuklarınıza kurulacagım gercekten de :p

M.Green -5
M.Batiste 38,5
-------------------------
C.Arroyo 14
Rakocevic 2
L.Bullock 4,4
D.Hawkins 0
Navarro 28,6
D.Andersen 3,3
Abi bunların dışında Smodis ve Haislip vardı.Sezonun son puanı 102. :)[/quote:28y1x1sb]

Eee Haislip sendeyse ilk günü nasıl ortalama puanla kapattıgını da pek çözemedim açıkçası :p

102 puan da iyiymiş eheh :)

Puanların güncellenmesini bekliyorum ama artık sabaha görebilecegiz herhalde.

Açılayayım o zaman. :) Şimdi ilk gün oynayan adamlardan Smodis,Haislip,Batiste ve Green'in(adı batsın :) ) ortalama puanları 46 civarı bir şeydi.Bende ilk günü 51 puanla kapattığım için öyle bir cümle kurdum.

Ve kürsüye çıkanlar :) :

1st Ahmed_Salih Ahmed GS 2,213.4
2nd T.Şahin10 turgut_gs_10 2,182.9
3rd ARdaQue EZER 2,118.4

Birinci olan Ahmed abiyi tebrik ediyorum.

Fantasy sezonu bitti mi şimdi?
Tam da ivmeyi yakalamış tırmanışa geçmiştim.

Son iki haftanın liderliği ile beraber toplamda 3. sıraya yükseldim. Iki hafta daha olsa işler daha da değişebilirdi. Bana haftalar yetmedi sanırım :p

benden başta Ahmed abi olmak üzere ilk 3 giren ve son anda beni geçen Arda yı tebrik ederim.
maalesef son 3 haftada hiç bir şekilde kadroya bakamadım.babaannemin hastalığı ve kaybetmemiz, yanında okul ve iş derken her hafta heyecanla baktığım lig ve takımım aklıma bile gelmedi. son haftada 67 civarı puan almışım.
şöyle düşünürsek;
geçen sene 8.lik, bu sene 4. lük.

güzel bir yarış oldu. bu ligimiz sayesinde euroleague çok daha zevkli geçiyor.
herkese teşekkürler.

sıra geldi şampiyonluğa ve final four a.
benim gönlümden geçen takımlar m.siena ve olmpiacos. kuralarda bir birleriyle finalden önce karşılaşmazlarsa barca-cska finali olur gibi.