Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Puan hedefime ulaştım ama tabiki diğer üyelere göre çok düşük puanım allahtan shumpert var takımımda.
2 Oyuncudan 0 puan ve 1 oyuncudan - 6 puan aldım.
Sanırım oyun kurucularımı değiştirmem lazım.
*bu arada kerem abi İçeride de kullanmadığım 113.0 kredim var derken ne demek istedin ilk yılım bu oyunda'da ..
Benim takım ne yapmış öyle anlamadım. Aslına bakarsak geçen haftadan tek bir oyuncu değiştirdim. Ama bu hafta oyunculardan sağlam performanslar geldi. Ben de Traore'cilerdendim bu arada.
Bende bir sorun oluyo girerken.İsmimi yanlış girmişim normalde Canberk_97 ama ben canberk_97 olarak girmişim sonra ismimi düzgün yazıyorum ama altta canberk_97 geliyo ona tıklanmadan olmuyo nasıl halledebilirim ?
500 kredinin tamamını kullanmama rağmen son haftanın puan durumunda 33. genelde de 31. sıradayım.Carl English,Von Wafer ve Theo Papalukas'dan bir destek görebilsem ilk 10'a gireceğim ama...
Bende bir sorun oluyo girerken.İsmimi yanlış girmişim normalde Canberk_97 ama ben canberk_97 olarak girmişim sonra ismimi düzgün yazıyorum ama altta canberk_97 geliyo ona tıklanmadan olmuyo nasıl halledebilirim ?