Euroleague Fantasy Challenge

Spiegel benim bu takimim haric hepsinde vardi oburleri coscak neyseki, Hoskin sonunda bekledigim patlamayi yapti ama Gurovic delisinin herhalde yine kafasina esti tartisti birileriyle delirtti...

Oyun inanilmaz sarmis vaziyette ama bunu demeyi sevmesem de biraz da sans isi olabiliyor

yanlız boyalı bölge tamamen iflas etmiş durumda benim ne pekovic ne andersen tek umudum splitter bakalımm bu hafta bi kaç basamak aşağılara doğru gidicez galibaa

Cok berbat bir hafta geciriyorum.

Hemen hemen kadromun yarısının oynadıgı haftanın ilk gunu aldıgım puan 7,5 :)

bu hafta herkes dökülüyor anlaşılan. ben de pekovic'e bel bağlamıştım. adamın ortalaması 30'un üzerindeydi sadece 1 puan getirdi. bu ahfta herhalde 100 puan bile alamam.

Maçı siteden canlı takip ettim de Pekovic daha maçın başında 3 faul aldı..Ve maç da orda bitti :)

Greer ve Sesay ı kadromdan çıkartmasam çok iyi olucaktı .
Spencer dan sonunda bekledigim puanı aldım , Price ve Hoskin de iyi puan getirdi
Lukauskis den bekledigimi alamadım , Palacio dan hiç beklemedigim şekilde yüksel puan aldım
Hutson , Ray ,Milic , Teletovic , Stefansson dan iyi puanlar bekliyorum

Re:

Kenan Inan' Alıntı:
Greer ve Sesay ı kadromdan çıkartmasam çok iyi olucaktı .
Spencer dan sonunda bekledigim puanı aldım , Price ve Hoskin de iyi puan getirdi
Lukauskis den bekledigimi alamadım , Palacio dan hiç beklemedigim şekilde yüksel puan aldım
Hutson , Ray ,Milic , Teletovic , Stefansson dan iyi puanlar bekliyorum

Bu hafta rekor pesindesin sanırım ;)

83,6 aldım birazdan sıralama da gelir..Bunun yarısı sadece Pekovic'in ortalamasıydı düşünün artık :(

Heh bu haftayı en karlı kapayan Kenan Inan olacak galiba :)

Ben de en kötü haftamı gecirdim. Ama yine de Kerem Secer' den iyi :p

Re:

Kerem SEÇER' Alıntı:
83,6 aldım birazdan sıralama da gelir..Bunun yarısı sadece Pekovic'in ortalamasıydı düşünün artık :(
Tüh sana ben bile senden daha yüksek aldım.

Bırak sen bu oyunu Kerem daha beni geçemiyorsun. :p :)

Artık kadroları yazmakta sorun olmaz sanırım..Çünkü ucuz oyuncu pek kalmadı..Gerçi ben yazmıştım ama bi arada yazayım işte berbat puan alan kadrom..

Point Guards
EUROLEAGUE TEAM PURCHASECOST CURRENTCOST WEEK SCORE AVERAGE SCORE

Hollis Price Lietuvos Rytas 61.82 71.09 18.7 + 19.8
Roko Ukic Lottomatica 52 56.6 17.6 + 14.2

Shooting Guards and Small Forwards

Mindaugas Lukauskis Lietuvos Rytas 42.58 48.97 2.2 + 13.8
Milan Gurovic Prokom Trefl 73 80 - 20.0
Jon Stefansson Lottomatica 32.2 48.97 15.4 + 15.6
Milenko Tepic Partizan 35 39.55 1.0 9.0

Power Forwards and Centers

Nikola Pekovic Partizan 71.42 94.45 1.0 27.9
Mirza Teletovic Tau Ceramica 33 57.72 11.0 + 17.8
Esteban Batista Maccabi Elite 25 33.06 9.0 11.7
Tiago Splitter Tau Ceramica 63 64.4 7.7 + 16.1

TOTALS 495.19 594.81 83.6 165.9

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":e58c2]83,6 aldım birazdan sıralama da gelir..Bunun yarısı sadece Pekovic'in ortalamasıydı düşünün artık :(
Tüh sana ben bile senden daha yüksek aldım.

Bırak sen bu oyunu Kerem daha beni geçemiyorsun. :p :)[/quote:e58c2]

Sen bi kere daha iyi biliyosun Avrupa basketbolunu benim bilgim kısıtlı :)

Bu hafta sonuncu olursam düşer bayılırım valla :(

Ucuz yırttık bu hafta da lideriz..Haftaya kadroda güzel değişiklikler yapacağım dönüşüm muhteşem olacak :D

Arda abiyle başlayan Gökçe ve Muhammet'le devam eden ve de belki de devam edecek olan gülenlere haftaya tokat gibi cevabım olacak :D

Son olarak Greer sakatlanmış iyi olmuş canıma değsin :D

bu hafta biraz gerilemiş olabilirim ama lidere yaklaştım en azından:) bu arada davor kus oynamadımı bu hafta???. Ve andersenin kredisi bitti benim gözümde artık satma akti geldi. (kesin haftaya tavan yapar örnek; spigel gibi...)