Euroleague Final 8 2014 Spartak: 61 - Galatasaray Odeabank: 68

Üçüncü çeyrek farkı 14'e çıkarttıktan sonra kontak kapattık ve rakip eşitliği sağladı. Maç sonu kendimizi toparlayıp maçı kazanmasını bildik. Tebrikler herkese... Şimdi sırada FB maçı var. İnşallah onları da yenip gruptan çıkmayı garantileriz.

beklediğimden fazla zorlandık, savunmada bugün iyi değildik, yarın böyle olmaz, fb'yi yenip garantileriz büyük ihtimal, takıma ve ekrem hocaya güveniyorum...

Ne mutlu ki kaybetsek de kazansak da aynı satırları yazdıracak bir takımımız var. Bu sezon gönül rahatlığı ile desteklediğimiz, sahadaki biz diyebildiğimiz takım...

Teşekkürler Ekrem Hoca ve öğrencileri.

İlk çeyrekteki o müthiş oyunu diğer periyotlara yansıtamadık ama neyse ki son anlarda toparlamasını bildik, kızlar iyice dinlenmeli şimdi, esas maç yarın

Tebrikler kızlar

7mmj5L.png

Işıl 40, Sancho ve Zellous 38'er dakika oyunda kaldılar. Rotasyon yapamadık hiç. 3 gün üst üste maçlar için sıkıntılı. Maşallah diyelim şimdilik.

3. çeyrek 14 sayıya kadar çıkardık farkı. Belyakova (güzel kızmış) devreye girdi 4'de 4 üçlükle farkın 1'e indirilmesini sağladı. Tecrübemizle maçı kazanmaya başladık. Benim çekincelerim var bir iki hususta. Birincisi oyuncularımız çok uzun dakikalar oyunda kalıyor. Ben Işıl'ın çıktığını görmedim. Özelikle Işıl yorulunca hucumda çok etkisiz hale geliyor. 2 tane boş şutu kaçırmıştı ama kaptığı toplarla maçı kazanmamızı sağladı. Onu dinlendirmek gerekiyor maç içinde. Keza aynı şekilde Sancho içinde geçerli. Sancho savunmada düşünce çok basit sayılar yedik.

Yarın Fener maçı var. Önümüze bakacağız.

Işıl 40, Sancho ve Zellous 38'er dakika oyunda kaldılar. Rotasyon yapamadık hiç. 3 gün üst üste maçlar için sıkıntılı. Maşallah diyelim şimdilik.

Kızlar ilk günkü başarımları ile mesajı en net biçimde verdi aslında; Bize biraz inansaydınız, destek verseydiniz final rüya değildi ama şimdi...

Söylemeye dilimin varmadığı bir nokta ise; Işıl üç gün boyunca dinlenmeden üç maç oynarsa... Bu dezavantajımızı görmek için müthiş bir basketbol bilgisine gerek yok, ciddi bir maçımızı izleseniz yeterdi..

Bir an ikinci yarıyı da izleyip vizeye gitmemeyi düşündüm. Neyse ki mantıksız davranmadım ilk yarıdaki üstün oyunumuz nedeniyle. Ama yine de eve gelince skora bakarken tırstım biraz. Neyse ki kazanmışız. Tebrikler takım :)

Vize demişken mola niyetine 44-34'te açtım,hemen 48-34'ü bulduk.Sonrası malum,bir süre ben mi bozdum diye düşünmedim değil. :) Son çeyrekte tekrar toparlanıp oyuna ağırlığımızı koymamız çok keyifliydi.Takım basketbola dair kafamda ne varsa yapıyor.Bilhassa kadın basketbolda bu cümleyi kurdurmak kolay iş değil.
En büyük düşmanımız rotasyon.

Takım basketbola dair kafamda ne varsa yapıyor.Bilhassa kadın basketbolda bu cümleyi kurdurmak kolay iş değil. En büyük düşmanımız rotasyon.

Benzer düşünceler Cem Akdağ döneminde de vardı ve yine en büyük sorun rotasyondu. Takımın başına değerli isimleri getirmeyi başarıyoruz ama kemikleşmiş sorun baki kalıyor. Umarım Ekrem Hoca mucizeye imza atabilir bu sezon.

Kazansakta, kaybetsekte bu takım desteği hakkediyor, size güveniyorum, bugün kazanırız eğer kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak...