EuroLeague | Galatasaray 58 - 56 ZVVZ USK Prague

En guvendigimiz oyunculardan Ann Wauters, maci katletti ilk ceyrekte. Saha ici isabeti yok. Takim olarak 3/18 Saha ici isabeti ile oynuyoruz. Soyleyecek hic bisey yok. Kadromuz yeterli diyenler bu maci seyrediyordur umarim..
 
Skor can sıkıcı olsa da sahada eskiye göre daha samimi bir hava var.Boş turnikeler vahlar tühler arasında kaçıyor,dönüşte savunmada ısırılıyor.Yalnız şu ortamda Osman Sakallıoğlu-İsmet Badem zaman zaman batıyor.
 
İki potadan da acayip toplar çıkıyor.Sancho'nun iki basketiyle zinciri kırdık,zaman zaman resital verdi hücumda.Ann Wauters da maçın başında saç baş yoldurdu ama oyunu sahipleniyor.De Forge'un üçlüğü ekstra oldu devrenin sonlarında.
 
Linki buldum diye heyecanlandım ben de. 22-28 2. yarıya en azından farkı indirebilmişiz. İnşallah 2.yarıya daha iyi başlarız.
 
İlk yarı 22-28.İkinci çeyreğin son 5 dakikası açıldık.İkinci yarı için umut oldu.Ama bu takımda şut atacak oyuncu yok açıkça görülüyor.
 
Beni kitaptan alıkoysalar da kadın takımını sahiplenebilmeyi çok özlemişim.Sezon boyu idare eden,her ögesiyle memur gibi olan takımlardan gına gelmişti.
 
Hücumda tamamen Sancho'nun eline bakıyoruz. Savunma anlamında yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Koşuyoruz,mücadele ediyoruz..Maçtan kopmamak güzel. Ama bu sakatlarla uzun vadede çok ilerleyemeyiz. 7-21'den gelmek önemliydi.

İLK YARI İSTATİSTİKLERİ

Sancho Lyttle 13 sayı, 5 ribaund 1 Blok (6/9 FG)
Ann Wauters 5 sayı 3 ribaund 1 asist 3 Top Kaybı (1/7 FG)
Işıl Alben 2 sayı 3 ribaund 5 asist 1 Top Çalma(1/3 FG)
Bahar Çağlar 2 Sayı 1 Asist (1/6 FG)

Şaziye 0/3, Şebnem 0/3, Özge 0/2, Yasemen 0/2

9/31 2 Sayı 0/4 3 Sayı 4/6 Serbest Atış 20 Ribaund 8 Asist 7 Top Kaybı 3 Top Çalma
 
Ne yapalım hocam? Şu maçlaı bile paralı kanal veriyor. "Paran yoksa maç da yok" diyor resmen kulüp. Aslında pragraflar dolusu yazılır ama ne diyeyim. Bir işe yaramayacak nasılsa.

Kötü başlamışız, umarım kazanırız.
Semih,digitürkplay giriş ve premium pakete maçları veriyor.Giriş paketi ayda 1 tl.Alırsın almazsın beni ilgilendirmez tabii,ancak maçları daha rahat izlemek isteyebilirsin.Yanlış anlama,bütün renktaşların takımı takip etmesini isterim,onun için yazdım.Yoksa digitürk umrumda değil.
 
Daha önce de önerdiğim gibi link için yaratıcı bir parola belirlensin,böylelikle suçlu psikolojisi de minimize edilir. :)
 

Üst