Euroleague Ön Elemesi 3. Maç | Galatasaray 71 - 63 Lietuvos Rytas

Bu arada çok önemli bir durum var,biz gruptan çıkarsak Final 8 İstanbulda olacağı için direkt 16 yı geçeceğiz, sonrası 15.000 seyirci önünde aslanlar kükreyecek!!
 
F8 değil renktaş f4 istanbulda top 16 ya kaldıktan sonra (ömer aşık hamlesiyle hayal değil) eğer f8 e kalırsak gruplar daki 1. ve 2. ler çapraz eşleşir 1. lerin saha avantajı olur 5 maçlık seri üzerinden 3ü yapan f4 e gelir istanbula ok?
 
F4 değil F8, statü değişti bu sene F8 var ve İstanbul da olacağı için gruplardan çıkarsak 16 yı direkt atlayıp F8 yapcaz.
 
Yenilmez Armada feel DEVOTION!

Bu günleri de mi görecektik be.. Hay elinize ayağınıza bileğinize aklınıza fikrinize yüreğinize sağlık sizin.

Mahmuti'sinden Shumpert'ına, Tutku'su, Lakovic'ine, Andric'ine kadar hepiniz tam bir takım olduğunuzu tekrar tekrar bize gösterdiniz.. Helal olsun size.
 
bu grupta ilk dördün içinde olmamız gerçekten hayal degil Allah kaza bela vermez ise ve dediginiz dogru ise ( ki inş öyledir :) ) F8 hatta F4 bile pek uzak gorunmuyor ama şimdiden de pek havaya girmemek lazım
 
İyi bir 5 ile gruptan çıkmamamız mucize olur

Geçen sene Barca'da oynayan Lakovic, Olympiakos'da iyi işler yapan Gordon, Nba tecrübesi olan Songalia gibi tecrübeli oyuncularımız var

Bu takıma Ömer Aşık yakışır
 
Paylaşıldıysa özür dilerim.

erginataman ergin ataman
Eurolige de ilk kez 3 takimimiz var! Tebrikler gs ve 1 yil gibi bir sure de buyuk bir basketbol devrimi yapan oktay mahmudi!
 
Ya bu ne hemen takima su gelsin bu gelsin biz takima destek verelim forma alalim kombine alalim salonlarda 10 binler olalim bakin f8 nasil kolay geliyo yakima birileri gelmesin SALONLARA TARAFTAR gelsin !
 

Üst