Euroleague Ön Elemesi 3. Maç | Galatasaray 71 - 63 Lietuvos Rytas

"Destek verilmesin, çıkıp kendi kendilerine oynasınlar" diyen var mı?

Şu saatten sonra EL maçları zaten tam kapasite ile oynanacaktır,yarından itibaren kombinelerde patlama bekliyorum şahsen
 
Aslansınız hepımız elınıze yuregınıze saglık. NAsıl bır konsantrasyon 18 de 18 faul atısı hersey mukemmeldı bugun hepınıze helal olsun basta Oktay Hoca tum yonetım tum oyuncular tum taraftarlara helal olsun bugunlerın habercısıydı 2 sene oncekı yapılan yatırımlar Allaha cok sukur bugunlerı de gorduk. Insallah kalıplı bır 5 numara da katılırsa takıma ınanılmaz bır takım olabılırız. Haydı aslanlar yenı yolunuz da acık olsun.
 
Helal olsun bütün ASLAN'larımıza.
Haricen denilebilecek hiç bir şey yok gerçekten. Alın terinin sonucu bu başka bir şeyin değil.
 
inanılmaz bir mutluluk gerçekten bu takım 1 sene önce kuruldu ve şu an geldiği nokta maximum bir başarıdır bu yolda emeği geçen tüm oyuncu yönetim taraftar teknik heyet ve en önemlisi oktay mahmudiye sonsuz teşekkürler
 
bu takımın euroleague' de olmaması tüm avrupa basketbolu için kayıp olurdu. şimdi daha renkli bir euroleague izlenebilecek.
ben bikaç sosyal paylaşım sitesinde kombine alınmasına dair kişisel bi kaç duyuru bıraktım. dileğimiz yönetimin bu işe sahip çıkması.

ve herkesten (öncelikle de takımla irtibatı olan kişilerden) ricam salonda takım nasıl desteklenir, neler yapılmamalı, bununla ilgili bir başlık açalım. salon tribünlerini futbol tribünlerine çevirmeyelim biraz ağırlığı saygınlığı olsun. futbol tribünlerinde geçiremediğimiz evrimin aşamalarını salonda kaydedelim. tribünleri başkalarına çatarak, küfrederek takıma hiç bir katkısı olmayan taşkınlıklardan uzak tutmaya gayret edelim.
 
müthişti..bu büyük mutluluğu bize yaşatan herkese sonsuz teşekkürler..euroleague maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum..
 
Yanlış bilmiyorsam, bu maçta hiç serbest atış kaçırmadık ve oynadığımız 3 maçta serbest atış yüzdemiz çok yüksek.

Çok güzel bir durum bu takımımız için.
 
O adrenalin, o heyecanla maçı izledikten ve kendinimizi kaybettikten sonra, maç bitince garip bir durum oluştu. Euroleague'e kaldıktan sonra garip bir durgunluk, ve maç ile ilgili hafıza sıkıntıları. Maçtan aklımda kalan Lakovic'in içeri girip bitirdiği pozisyon ve Shumpert'ın üçlüğüydü. Yeni yeni kendime gelip, maçı hatırlıyorum.

Cidden müthiş bir olay, müthiş bir durum. Bu kadar dillendirdik, bu kadar istedik, bu kadar arzuladık ve sonunda gerçek oldu. Hem de oyuncularımızın emeklerinin karşılığını yine alın terleriyle, yine mücadele ederek almaları gerçekten müthiş bir durum. Euroleague'deyiz..

# Hakan Üstünberk
# Oktay Mahmuti
# Haluk Yıldırım
# Tutku Açık
# Preston Shumpert
# Luksa Andric
# Joshua Ian Shipp
# Caner Topaloğlu
# Evren Büker
# Göksenin Köksal
# Sertaç Şanlı
# Jaka ''Reyiz'' Lakovic
# Darius Songaila
# Jamon Lucas Gordon
# Ender Arslan
# Furkan Aldemir
# Cevher Özer

Geçen sene aramızda olan bu takımın elemeleri oynamasında iyi ya da kötü, az ya da çok katkıda bulunan; Ermal Kuqo, Jerry Johnson, Radoslav Rancik. Bütün teknik ve idari ekibe, geçen sene bu takımı destekleyen ve bu sevdanın peşinde koşan herkese, #galatasarayfeelsdevotion diye seslerin yankılanmasını sağlayan herkese, gelmişine geçmişine, Euroleague'de olmamızda kimin bir katkısı varsa, hepsine sonsuz teşekkürler.

Euroleague bir sonuç değildir, amaca ve Galatasaray'ın layık olduğu yerlere gelmesinde bir basamaktır. Bir eşiği atladık, bir basamağı geçtik, Euroleague'deyiz. Bunun sevincini yaşayacağız, sonra da önümüzü bakacağız. Kupalar bizi bekler..

Hocamıza, aslanlara, idarecilere, taraftara tekrardan teşekkürler, helal olsun.

Bekle bizi EUROLEAGUE..
 

Üst