Euroleague Oylamasında Oylar J. Gordon ve J. Lakovic´e

bu konuya neden ilgisiz kalınmış anlamadım.. bu sezon EL ye damgasını vuran takım oylaması olsa acık ara önde olacagımıza süphem yok. konuya giriş cümlesi gayet güzel: Sahada sergiledikleri mücadele ile Euroleauge´e damgasını vuran takımımızın ismini bir kez daha gündeme getirmek için...
bu ismi 2 seneye tüm avrupaya ezberleticez inşallah..

İlk sırada oyların %7,7´sini alan A. Krilenko var, ikinci sırada J. Gordon %7,6, üçüncü sırada ise J. Lakovic´i görüyoruz %7,1 oy oranıyla.

Her giren bir oy verse neler olur neler!24 saatte 1 oy hakkı var girenlerin ip tanımlama sistemi koymuşlar.Bu oyuncuları ve takımımızı onurlandırmak adına güzel bir fırsat...

son tablo da Krilenko %7,5, JLUCAS %7.4, LAKOVİC %6.8
oylamaya devam ama krkilenko ,diamantidis, vs gibi derece alacak oyuncularıda oy verirken seçmemek lazım. bu oylar %25 etkileyecek ama bizim taraftar ve camia olarakta euroligi istediğimizi ve önemsediğimizi göstermesi açısından son derece önemli. oyuncularımızın ilk 2 de yer alması lazım...

Lucas, Jamon
Galatasaray Medical Park
7,4 %

Kirilenko, Andrei
CSKA Moscow
7,4 %

Lakovic, Jaka
Galatasaray Medical Park
6,9 %

Lucas, Jamon
Galatasaray Medical Park
7,9 %

Lakovic, Jaka
Galatasaray Medical Park
7,4 %

Kirilenko, Andrei
CSKA Moscow
7,1 %

fark açılıyor

Lucas, Jamon
Galatasaray Medical Park
7,9 %

Lakovic, Jaka
Galatasaray Medical Park
7,4 %

Kirilenko, Andrei
CSKA Moscow
7,1 %

devam ediyor bunun değişeceğini de pek zannetmiyorum :)

Lucas, Jamon
Galatasaray Medical Park
8,2 %

Lakovic, Jaka
Galatasaray Medical Park
7,6 %

Kirilenko, Andrei
CSKA Moscow
6,9 %

fazla abartmadık mı sizce :) :?=

Her gün buraya girdiğimizde bir kere oy kullansak tamamdır. 24 saat sonra tekrar oy verme hakkımız var. (IP yenilemesi de yapabiliriz tabii.) :)

Foruma uzun zamandır yazamadım ama ben de her gün oy veriyorum. Şu an oy artışları çok iyi gidiyor, 9 Nisan'da 2 side %10 u geçerse normal olacak bir gidişatta artış.

Bu aynı zamanda Uleb yönetimine taraftarımızın büyüklüğünü ve Euroleague organizasyonuna verdiği önemi kanıtlamak için iyi bir fırsat ve şu ana kadar bunu en iyi şekilde kullanıyoruz.

Modemi açıp kapayın bir daha yollayın arkadaşlar. Bir daha, bir daha, bir daha :)

NOT: Bu oylamada ilk 20'de Fenerbahçe'den oyuncu olmaması da çok enteresan geldi bana. Oyuncularını hiç sahiplenmiyorlar.
NOT2: Fenerle kimse başa çıkamaz =))