• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Play-Off | Galatasaray Çağdaş Faktoring 86-46 Acs Sepsi-Sıc

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
EuroLeague Women Eleme Turu’ndaki rövanş maçı :

Galatasaray Çağdaş Faktoring - ACS Sepsi-SIC

/ilk yarı sonucu/ : 47-18

Kamih Smalls=Erkek basketboldaki Jerome Robinson..

Abiler yorum alalım takım nasıl ilerleyebilir miyiz ?

Ekrem Memnun: “Çok yeni bir takım olduğumuz için bu sertlikte oynamak bizim için önemliydi. Basit hatalar yaptık ama oyunumuzun gelişmesi açısından çok faydalı bir deneyim oldu.Birinci hedefimiz EuroLeague’e kalmaktı, bu yüzden çok mutluyuz. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yönetim kurulumuz, başkanımız ve basketboldan sorumlu yöneticilerimiz Galatasaray’ın, EuroLeague’de olacağına inanıyor. Biz de buna inanıyoruz ve bunun için buradayız. Aynı zamanda geleceğin takımını kurduğumuzu düşünüyorum.

EuroLeague’e kaldık, bunun için mutluyuz. Ama tek hedefimiz oraya gitmek değil. Orada geçmişimiz ve tecrübelerimiz var; yarışmacı bir takım olmak istiyoruz. Bunun için zamana ihtiyacımız var ve oyunumuzu geliştireceğiz.

Ben takımıma, oyuncularıma, Galatasaray Kadın Basketbol kültürüne ve Galatasaray kültürüne çok inanıyorum. Seyircimizin de desteğiyle çok güzel bir takımımız var. Onların da seveceği bir takım olacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.“

Takıma güvenimiz tam 👍

Abiler yorum alalım takım nasıl ilerleyebilir miyiz ?
Abd'li kısa skorer şart. Yoksa bunca yatırım boşa gider. Onun dışında bence iyi takım olduk.

Ama her şeyden önce iş Ekrem hocada bitiyor. O iyi olursa yani bildiğimiz Ekrem Memnun olursa eminim bizde şampiyonluk ve kupalarla memnun oluruz.

Çok güzel tribün vardı. Dorka ve Smalls'u beğenmedim.

Marine Johannes ve Elizabeth Williams eklenince görelim takımı.

Sonunda ait olduğumuz yere geldik, yıllarca taraftarı bile olmayan köy takımları katılırken biz uzak kaldık, şimdi takımdan armaya yakışan bir oyun ve mücadele bekliyoruz.

Geri