Ekrem Memnun: “Çok yeni bir takım olduğumuz için bu sertlikte oynamak bizim için önemliydi. Basit hatalar yaptık ama oyunumuzun gelişmesi açısından çok faydalı bir deneyim oldu.Birinci hedefimiz EuroLeague’e kalmaktı, bu yüzden çok mutluyuz. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yönetim kurulumuz, başkanımız ve basketboldan sorumlu yöneticilerimiz Galatasaray’ın, EuroLeague’de olacağına inanıyor. Biz de buna inanıyoruz ve bunun için buradayız. Aynı zamanda geleceğin takımını kurduğumuzu düşünüyorum.
EuroLeague’e kaldık, bunun için mutluyuz. Ama tek hedefimiz oraya gitmek değil. Orada geçmişimiz ve tecrübelerimiz var; yarışmacı bir takım olmak istiyoruz. Bunun için zamana ihtiyacımız var ve oyunumuzu geliştireceğiz.
Ben takımıma, oyuncularıma, Galatasaray Kadın Basketbol kültürüne ve Galatasaray kültürüne çok inanıyorum. Seyircimizin de desteğiyle çok güzel bir takımımız var. Onların da seveceği bir takım olacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.“