Euroleague Play-Off | Galatasaray Odeabank 2-0 Perfumerias Avenida | Galatasaray Euroleague'de Çeyrek Finalde!

helal size sarayın sutanları helal, bu kulüpte en çok saygıyı hakeden sizsiniz bu yıl, bu yıl ligdede şampiyon oluruz inşallah, euroleague'de final neden olmasın en az fener kadar şansımız va bence...

Uzun zamandir böyle keyifli maç seyretmemistim. Koskoca salonda, Alba'nin anne babasini da sayarsak, alti Galatasarayli vardik. Sesimizi fazla duyuramadik ama Ekrem hoca ve takimi sayesinde tika basa dolu o salonda o alti kisi Galatasarayli olmanin keyfini ve gururunu doyasiya yasadik.

Şu anda tereddütsüz gönülden desteklediğim takım. Yenseler de yenilseler de insanın içinde huzur oluyor.

Teşekkürle Ekrem Hocam ve öğrencileri.

Mac sonu bir Ispanyol taraftarin yaptigi yorum;

"Bir takim bugün GALATASARAY'in oynadigi gibi oynadiginda yapilacak tek sey onlarin bizden daha üstün oldugunu kabul etmek, onlari alkislamak, oyunlarinin keyfini cikarmak, bazilari bir zamanlar bizim takimimizda da oynamis büyük oyuncularina salonumuza kadar geldikleri icin tesekkür etmektir. Mac sonunda hakemleri isliklamak yerine, eger en iyi taraftar olmakla övünüyorsak, kaybetmeyi de bilmeli ve bugünkü gibi oynadiginda rakibin de hakkini vermeliyiz. "

Mac sonu bir Ispanyol taraftarin yaptigi yorum;

"Bir takim bugün GALATASARAY'in oynadigi gibi oynadiginda yapilacak tek sey onlarin bizden daha üstün oldugunu kabul etmek, onlari alkislamak, oyunlarinin keyfini cikarmak, bazilari bir zamanlar bizim takimimizda da oynamis büyük oyuncularina salonumuza kadar geldikleri icin tesekkür etmektir. Mac sonunda hakemleri isliklamak yerine, eger en iyi taraftar olmakla övünüyorsak, kaybetmeyi de bilmeli ve bugünkü gibi oynadiginda rakibin de hakkini vermeliyiz. "

Ne güzel, olması gereken spor kültürü budur işte. Ülkemizde spor ne hale geldi bazı insanlar yüzünden. Herkes birbirini yiyor.

Ne güzel, olması gereken spor kültürü budur işte. Ülkemizde spor ne hale geldi bazı insanlar yüzünden. Herkes birbirini yiyor.

Aynen katiliyorum. Macin atmosferi inanilmazdi. Koskoca salonda hepi topu dört kisiydik (Alba'nin ailesini saymadim bu sefer) haliyle Ispanyol taraftarlarin arasinda oturuyorduk. Tam sayamadim ama galiba iki veya uc polis vardi, her sayi oldugunda ayaga firliyor, oley diyor, seviniyorduk. Bütün bir mac boyunca birakin saldirmayi ne yan gözle baktilar , ne küfür ettiler ne de bir söz söylediler. Macin bitimine bir dakika kala takimlari yirmi küsür sayiyla gerideyken de ayaga kalkip alkislamaya basladilar. Saha disiysa bir baska güzeldi, herkes oyunculariyla hatira fotografi cektiriyor, kaskol forma imzalatiyor, sohbet ediyordu. Ama en büyük ilgiyi Alba gördü. Izdihamdan salondan cikamadi. Disarida herkes onu bekliyordu. Bir an icin düsünmeden edemedim; herhalde biz bu kültür seviyesine ulasmak icin bir elli yil daha bekleriz.