Bu sene ligin sürpriz takımı biz olacağız. İlk 6 içinde olacağımızı söylemekle beraber benim beklentim daha ön sıralar olacak. Krstic'in sakatlanıp Pleiss'in gelmesi, tüm oyuncuların birbirini tamamlar nitelikte olması bana bu güveni veriyor...
FB'nin guard rotasyonu Euroleague'in en vasat oyun kurucu rotasyonlarından biri. Geçen sene Euroleague'de doğru düzgün takım yoktu, alt sınıf oyun kurucularla finale kadar çıktılar. Bu sene geçen seneye güvenip, Hickman'i kaybetmelerine rağmen en ihtiyaç duydukları bölgeye ekleme dahi yapmadılar. Diğer takımlar ise defolarını kapattı. Mesela undersize Hines dışında pivotsuz final yapan CSKA uzun rotasyonunu bayağı güçlendirdi. FB için tahminim Play-off yapacakları ama ilk dört içinde olmayacakları yönünde. Sene içerisinde kaliteli bir oyun kurucu takviyesi gelirse fikrim değişir belki ama geçen seneki gibi Dixon ve Sloukas ile olmaz bu sene...
Efes ve Datçka 8. sıra için mücadele edecektir. Kalırlar mı bilmem...Kadroları ne kadar iyi olursa olsun, iki kulübün de arkadan itekleyecek taraftarı yok...
Brose, Kızılyıldız, Zalgiris, Milano, Baskonia ve Kazan'a çok şans vermiyorum...Bu takımlardan sürpriz çıkarsa Milano yada Kazan olur, Efes ve DAtçka play-off dışında kalır...
Real Madrid artık eskisi gibi değil. Rodriguez ile kalbini kaybetti. Ama play off yapacaktır.
Barca bence CSKA ile birlikte transfer dönemini en iyi geçiren takımdı. Eksiklikleri muazzam kapattılar...
Panada Mike James, Bourisis ve Singleton ile birlikte oldukça güçlendi.
İlk dört sıra için tahminim ise CSKA-Barca-Panatihanakos ve biz....
Olimpiyakos - FB - Maccabi, Efes (Datçka) diğer play of adaylarım...