Maça geldiğimde salona girmeyip arkadaki salona geçtim biraz muhabbet sonrası "gidelim de sıkıntı olmasın yerlerde" diye salona bir girdim. Ben full salon bekliyorum bomboştu. Bu ilk hayal kırıklığımdı. Takım 3 gün önce efsane bir maç oynamış 6 kişiyle ezeli rakibini sürklase etmiş 3 gün sonra hem de anlamlı bir EL maçına çıkıyoruz tribün boş!! Ondan sonra "yönetim uyuma basketbola sahip çık!" Yahu sen sahip çık önce basketbola! Sen basketbola sahip çıksan 3 maç üstüste salonu doldursan hem şubeye gelir demek (ki oyuncualr da parasına kavuşur) Hem sponsora yönetime mesaj demektir. Sonra orada tribündeki adama kızıyorsunuz yok hayvanlar futbol seyircisi ayhh bayılazaaaam kahrolsun uA vs vs Yahu adam fitbol futbol fatbol bilmem nereye gidiyor ama GS'lı! GS maçına da geliyor takımına destek veriyor. Sen basketbol seyircisisin de ne bok yiyorsun? Maça gelme maç seç! Barcelona maçına koşarsınız Navarro seyredin! Panathinaikos maçına da gelin Diamantidis var aaa gelmezseniz hatırım kalır!
İnan yıldım GS taraftarının bu goygoyundan. Maça giderken de binbeşyüz iletişim aracıyla haber verir "Cim bom çağır yeter" falan denir. Cimbom zaten Konya Torku maçına hiç çağırmaz anasını satayım! Anca Real Barca Pao FB maçlarına çağırsın!!!
Neyse salonda yerine geçtim görmez olaydım Göktürk'ü gördüm. O an bu sezon ile ilgili planlarım belli oldu. ERgin Ataman ve GS basketbol idaresi benim maça gelmememi istiyor bunu anladım. Bİr de o Göktürk oyuna girdi! Hayır Göktürk yerine genç tkaımdan birini de alsan aynı katkıyı verir.Çocuk hem kötü basketbolcu hem GS'ın tüm hiyerarşisini yıkıp kulübü ve hocayı TBF'ye şikayet etmiş. Ve o adama forma verdik!
Şimdi burda büyük GS'lılara sorayım Nalga GS forması giysin desem "vay efendim olmaz şöyle olmaz böyle olmaz" isyan edersiniz. Oysa Nalga ona ne denildiyse onu yapan genç bir çocuktu o sırada! Formayı da hocası dediği için giydi. Hocası onu tekme tokat dövse gene sesini çıkarmayacak kadar da efendi biriydi o. Peki Göktürk? Gidip seni kulübünü hocanı TBF'ye şikayet ediyor ama her şey normal
)
Kimse kusura bakmasın bu kadar "tavşaklık" bana fazla. GS erkek basketbolu ile alakalı hiç bir tasarrufum yok artık. Emeği geçenlere de yazıklar olsun diyorum! Şu çocuğu affedeceksen bile Eylül ayını yeni sezonu bekleyebilirdin. Şimdi geçekten affetsen bile herkes " e GS'da adam kalmadı tabii 'seve seve' affettiler" demeyecek mi?
Bundan sonra sadece GS kadın basketbolu ile ilgili düşüneceğim erkekler isterse parkede kan akıtsalar koşmaktan dilleri çıksa umurumda değil. Montofon inekleri nasıl 50 kilo süt verip kovayı deviriyorsa şube de 6 kişiyle yenip Göktürkü takıma dahil etti aferin çocuklar!!!
#EkremMemnun
#Sedatİncesu
NOT: Maç için hiç yorumum yok. 100 sayı fark yesek ne gam!