Euroleague Top 16 10. Hafta | Galatasaray 68-91 Kızılyıldız

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 10. maçında Crvena Zvezda ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 12 Mart Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak.

Maç: Galatasaray Liv Hospital - Crvena Zvezda
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 12.03.2015 Saat: 20.00
Yayın: Lig TV

Belgradda oynadigimiz macta takimimiz aslanlar gibi mücadele edip 65-74 kazanmasini bildi.

attachment.php

Marconun lakabi Çilek oldugundan ilk maçta bol bol dalgalandirdilar..

attachment.php

3 adet formamizi yaktilar..! Ve sahaya domuz ayagi firlattilar..

attachment.php

tüm salona ''Kalbimizdesin'' yazili kagitlar dagitildi..

attachment.php

mac oncesi ve devre arasinda Gusle adinda geleneksel bir itici müzik çaldilar..

attachment.php

Her yerde oldugu gibi tabiki Galatasaraylilar oradaydi..!

Bugün maça gidecek dostlara bunlarin ilk maç bize yasattiklarini ufak bir özet geçtim.. neyseki takimimiz orada galip gelip gereken cevabi vermistir. Bu maçtada ayni tarifeyi uygulamasini temenni ediyorum..

Ekli dosyalar

• IMG_2315.jpg
    IMG_2315.jpg
    91.7 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_2340.jpg
    IMG_2340.jpg
    84.8 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_2269.jpg
    IMG_2269.jpg
    96.9 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_2412.jpg
    IMG_2412.jpg
    96.7 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_2291.jpg
    IMG_2291.jpg
    103.4 KB · Görüntüleme: 119
Siyasi baskı vs olmasa çok daha sert bir tribün bizi bekliyor olacaktı ilk maçta. Ancak bir çok şey dizginlendi ve sorunsuz bir maç yaşadık. Bazı protestolar oldu tabii ki ama büyütmenin ne bize yararı olur ne de rakibimize. Neticede bir ölüm vardı ve -haksız da olsalar- bizi sorumlu tutuyorlardı bu acılarından.

Parkeye dönecek olursam, ne yazık ki bir iddiamız kalmadı grupta. Hedef genç oyunculara süre vermek; özellikle Nikolov ve Ege. Göktürk´ün alacağı süre ise umurumda değil. Sadece dinlendirdiği oyuncu açısından yaklaşırım bu rotasyona.

Beklentim; güzel bir tribün ve ciddi süre almasını umut ettiğim Nikolov ve Ege´nin başarımı.

Bu maçtan iki beklentim var. Saha dışı, tribün güzelliği; saha içi temposuz ve sakatlıksız bir maç.

Tribünler çok güzel olmalı, onların yaptığı gibi bayrak yakmalar falan olmamalı.
Maç içindeyse Nikolov, Shua John falan süre alacaktır ama muhtemelen yarı tecrübeli yarı genç rotasyonunda oynayacaklardır. Tecrübe kazanmaya baksınlar.

Artık olayları bitirme zamanı geldi. Sırbistan aleyhine küfür edilmemeli. Takımımızda Micov - Erceg gibi Sırp oyuncuların olduğu unutulmamalı.

Ergin hoca sinan güler'in maçda süre almayacağını söylemişti,maçı izleyemiyorum acaba rotasyondaki oyuncular faul probleminemi girdi ?

Sinan bileğini test etmek amacıyla kendisi oynamak istemiş ilk beşte başladı zaten fena da oynamadı sonra kenara gitti gelmedi bir daha da. Aynı şekilde Pocius'ta omzunu test etme amacıyla oynuyor devre arası verdiği ropörtajda da omzunun şimdilik iyi olduğunu söyledi.

Ülker'i harika bir şekilde yendikten sonra böyle fark yemek hoş olmadı ne yalan söyleyeyim, en azından çekişmeli olsun biraz isterdim.

Nikolov'a bu yüzden izin vermiyor işte TBF.
Malesef çok beceriksiz yönetimimiz de olunca o çocuğu ligte izleyemiyoruz.

Maça geldiğimde salona girmeyip arkadaki salona geçtim biraz muhabbet sonrası "gidelim de sıkıntı olmasın yerlerde" diye salona bir girdim. Ben full salon bekliyorum bomboştu. Bu ilk hayal kırıklığımdı. Takım 3 gün önce efsane bir maç oynamış 6 kişiyle ezeli rakibini sürklase etmiş 3 gün sonra hem de anlamlı bir EL maçına çıkıyoruz tribün boş!! Ondan sonra "yönetim uyuma basketbola sahip çık!" Yahu sen sahip çık önce basketbola! Sen basketbola sahip çıksan 3 maç üstüste salonu doldursan hem şubeye gelir demek (ki oyuncualr da parasına kavuşur) Hem sponsora yönetime mesaj demektir. Sonra orada tribündeki adama kızıyorsunuz yok hayvanlar futbol seyircisi ayhh bayılazaaaam kahrolsun uA vs vs Yahu adam fitbol futbol fatbol bilmem nereye gidiyor ama GS'lı! GS maçına da geliyor takımına destek veriyor. Sen basketbol seyircisisin de ne bok yiyorsun? Maça gelme maç seç! Barcelona maçına koşarsınız Navarro seyredin! Panathinaikos maçına da gelin Diamantidis var aaa gelmezseniz hatırım kalır!

İnan yıldım GS taraftarının bu goygoyundan. Maça giderken de binbeşyüz iletişim aracıyla haber verir "Cim bom çağır yeter" falan denir. Cimbom zaten Konya Torku maçına hiç çağırmaz anasını satayım! Anca Real Barca Pao FB maçlarına çağırsın!!!

Neyse salonda yerine geçtim görmez olaydım Göktürk'ü gördüm. O an bu sezon ile ilgili planlarım belli oldu. ERgin Ataman ve GS basketbol idaresi benim maça gelmememi istiyor bunu anladım. Bİr de o Göktürk oyuna girdi! Hayır Göktürk yerine genç tkaımdan birini de alsan aynı katkıyı verir.Çocuk hem kötü basketbolcu hem GS'ın tüm hiyerarşisini yıkıp kulübü ve hocayı TBF'ye şikayet etmiş. Ve o adama forma verdik!

Şimdi burda büyük GS'lılara sorayım Nalga GS forması giysin desem "vay efendim olmaz şöyle olmaz böyle olmaz" isyan edersiniz. Oysa Nalga ona ne denildiyse onu yapan genç bir çocuktu o sırada! Formayı da hocası dediği için giydi. Hocası onu tekme tokat dövse gene sesini çıkarmayacak kadar da efendi biriydi o. Peki Göktürk? Gidip seni kulübünü hocanı TBF'ye şikayet ediyor ama her şey normal:))

Kimse kusura bakmasın bu kadar "tavşaklık" bana fazla. GS erkek basketbolu ile alakalı hiç bir tasarrufum yok artık. Emeği geçenlere de yazıklar olsun diyorum! Şu çocuğu affedeceksen bile Eylül ayını yeni sezonu bekleyebilirdin. Şimdi geçekten affetsen bile herkes " e GS'da adam kalmadı tabii 'seve seve' affettiler" demeyecek mi?

Bundan sonra sadece GS kadın basketbolu ile ilgili düşüneceğim erkekler isterse parkede kan akıtsalar koşmaktan dilleri çıksa umurumda değil. Montofon inekleri nasıl 50 kilo süt verip kovayı deviriyorsa şube de 6 kişiyle yenip Göktürkü takıma dahil etti aferin çocuklar!!!

#EkremMemnun
#Sedatİncesu

NOT: Maç için hiç yorumum yok. 100 sayı fark yesek ne gam!

Göktürk olayı vahim. Lakin burada durum şu menajeri Levent Topsakal dönemin şube sorumlusunun kardeşimi abisi mi ne? Şube yönetimi Ergin Ataman'a karşı koz olsun diye mi yaptırdı acaba o şikayeti? Can Topsakal'ın söylemlerinden ve yaptıklarından bunu beklerim doğrusu.