Euroleague Top 16 11. Hafta | Alba Berlin 75-68 Galatasaray

Ben maçı izlemedim.
İstatistiklerden takip ettim.
Şuacan'ı 16 sayı ile görünce şaşırdım.
Meğerse işler farklıymış.
Sahi Murat Özyer ne işe yarar ?

attachment.php

Ekli dosyalar

• forma.jpg
    forma.jpg
    28.5 KB · Görüntüleme: 102
Gurbetçiler fanatik değil. Kuşların planları tıkır tıkır işliyor. Forumlarında Galatasaray'ın deplasman maçlarında olay çıkaralım diye konu açtılar.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Maçtan notlarım.

Türkiye'den bir tek Galatasaray maçlarında böyle olaylar çıkıyor sanırım.

Hakemler maçın önündeydi. hatalı yürüme, verilen verilmeyen faullerde hep itiraz aldılar. Özellikle Kerem'in turnikesini nasıl steps yaptılar pek anlamadım. üçüncü periyod sonunda Alba'ya da biraz steps çalıp faul vermeye başlayınca rakibi yakaladık, ama yetmedi.
Eskiden üçüncü periyod fark yerdik, şimdilerde ikinci periyod dağılıyoruz. Ergin Hoca'nın play offlar öncesi bir taktiği mi acaba? Sonuca takılmazsak, farktan geriye gelebiliyoruz, ancak öne geçme aşamasında heyecan oluyor, Efes maçında da böyleydi.
Ender'in formasını görünce dehşete düştüm. Kara kalemle Arslan yazılmış. Bir hırsızlık açıklaması yapıldı, hayırlısı.
Özellikle ilk iki periyod top elimizde canlandı, tutamadık bir türlü.
Bir Euroleague'de bu kadar yapışkan bir takım görmemiştim. Bu kadar hızlı bir takımın ilk yarı şut ortalaması bende şaşkınlık yarattı. Maccabi ve Barcelona'yı da böyle yenmiş olmalılar.
Oyun kurucu lazım, ancak Tutku konusunda fiziksel endişelerim var. Başka oyun kurucuya da paramız yok. Yönetimin de başarı istediğinden emin değilim.

Ben de Nikolov, Ege ve Gokturk'un hic sure almamasina anlam veremiorum. 5 dakika bile olsa oynamalari lazim. Hem kendi gelisimleri icin hem de zaten bir avuc kalan as oyuncularin dinlenmesi icin. Sonra kas sakatligi vs olacak gene.