Euroleague Top 16 12. Hafta | Galatasaray 84-86 Panathinaikos

Böyle savaşın yeter :)
Son serbest atışların Young ve Carter'a kalması kötü oldu.
Keşke Nikolov da oynasaydı.
Yağızer Hoca çok büyük koç olacak Allahın izniyle.

Bu maçta anladık ki tek başına Ender ile çok zor.
Oraya keşke Barış Ermiş hamlesi gelse.
Bence Şampiyonluk için yerli bir guard ve 4-5 oyuncusuna ihtiyacımız var.
7-8 kişi ile çok zor çünkü...

Bu maçta anladık ki tek başına Ender ile çok zor.
Oraya keşke Barış Ermiş hamlesi gelse.
Bence Şampiyonluk için yerli bir guard ve 4-5 oyuncusuna ihtiyacımız var.
7-8 kişi ile çok zor çünkü...
Nihat kardeşim, bence önümüzdeki sene yerli rotasyonu bizim için çok önemli. Ender maalesef kendini hiç geliştiremedi. Seneler önce ne hata yapıyorsa hala aynı hataları yapıyor. Üstelik senelerce Arroyo gibi bir ustayla oynamasına rağmen. Bence Ender'i bırakmalıyız artık Yerine şu anda piyasada dolaşıp duran yerli guardlardan hangisini alsak daha fazla katkı verir.

Kültürden ödün vermedik,yapabileceğimiz her şeyi yaptık.Serbest atışlardan ziyade 2 sayı öndeyken Carter'ın şanssız şekilde çıkan üçlüğü kalp kırıcı oldu benim için.Yine de sağlık olsun demek lazım,görüntümüz Galatasaray gibiydi.

Tamam takım eksik, tamam formalite maçı. Ya arkadaş İpekçi'ye Pana gelmiş, Diamantidis gelmiş, takımımız bu devlere karşı oynuyor ama salonun yarısından fazlası boş. Aramızda Pana bir otobüs daha taraftar getirseydi ev sahibi gibi olacaktı dedik. Geçen hafta Real'e karşı OAKA atmosferini görünce imrenmiş ve benzerini görmeyi ummuştum. Serbest atış vs bir yana salon dolu olsa yine kazanırdık. EL'de Pana'ya karşı salon dolmuyorsa 'yönetim basketbola sahip çık' demek son derece anlamsız. Yönetici şunu demez mi: 'Niye sahip çıkayım, senede iki derbide salon dolsun diye mi?'
Taraftarın her ilgisizliği sorumluları aklıyor, davranışlarını rasyonelleştiriyor.
Teknik kadro ve oyunculara tebrikler. Özellikle sadece yurdumuzda görülebilecek anlamsız ve aptalca linç girişimi sonrası gösterdiği performansından ötürü Young'a iki kat tebrik.

Ender haricinde muhteşem mücadele ettik, kazanmayı biz hak ettik ama çok çok ufak detaylarla başaramadık...

Tüm takıma helal olsun.