Euroleague Top 16 7. Hafta | Barcelona 82-70 Galatasaray

Bende tam kazanılacak bir havada olduğumuzu düşünüyorum.Kaos üstüne kaos yaşıyoruz ve muhtemelen planlarda kaybedelicek maç diye yazılan bir maçtı. Ama bu kaos olumlu olarak yansıyabilir takıma.
Maçın başında direnç koyabilirsek sonuna kadar taşıyacağımızı düşünüyorum.

Avrupa basketbolu ne kadar NCAA e ve NBA e nazaran takım oyunu ağırlıklı olsa da, Kim ne derse desin, Basket doğru günde sadece kişisel hırsla ve oyuncuların isteği ile inanılmaz sonuçlar doğurabilecek bir kişisel yüzleşme. Ben başta koçumuz olmak üzere tüm Oyuncuların bu kişisel yüzleşmelerde, saha dışı olaylar ne olursa olsun tüm Avrupa'nın önünde kendilerini % 100 vereceklerine ve maçı almak için tam konsantre olarak oynayacaklarına inanıyorum. Ergin hocanın Takım'ı hele son lig maçı gibi bir haftadan sonra mutlaka ful konsantrasyon sahada olacaktır. Hatta diyebilirim ki Eskişehir maçının bu maçı daha iyi oynamamıza ciddi faydası oldu. Inancım son ana kadar çekişmeli geçecek bir karşılaşma olacağı yönünde.

Arroyo ve Micov oynuyor, resmi twitter hesabı yazdı.

Galibiyet çok zor ama en azından karakter koyacağımızı umuyorum, başarılar aslanlara.

Pek umudum yoktu fakat son yaşanan olaylar, formda bir Carlos, inanmış bir takım ve Ergin Ataman'ın "winner" karakteri bir araya gelirse neden olmasın? Başarılar Yenilmez Armada! Sizin bizden, bizim sizden başka dostumuz yok.

Ortam tam Ergin Ataman'ın en çok sevdiği kaos ortamı.
Onca olaydan sonra galibiyet inancım yok ama kazanırsak da şaşırmam.
Başarılar Yenilmez Armada..

Eskişehir maçı movitasyonuna benzemez bu maç tabiki, çok daha hazır olacaktır takım ama ne kadar yetecek göreceğiz. Barcelona'nın çok fazla zorlanacağını sanmıyorum.

Takım hiç şaşırtmıyor. İlk yarıda yenen 52 sayı. Her takım bize karşı yüksek yüzdeyle üç sayı atıyor. Erceg-ender ve young dışında digerleri berbat.d

Heriflerde bir rotasyon var, 2 futbol takımı çıkar. Attıkları her üçlük de giriyor. Biz de iyi başladık fakat çok basit top kayıpları yaptık. Micov, Sinan, Pocius berbat. Carlos'un kafa başka yerde. Ribaundlarda yine yokuz. Pota altını da savunamıyoruz maalesef. Young hangi birine yetişsin? Neyse zaten karakter koyalım fazlasını beklemek haksızlık olur oyunculara ve koça.

Bu arada Micov+Pocius, Marko'nun tırnağı olamaz. Rakip hücumdan boş döndükçe inadına biz de boş döndük. E böyle kazanamayız tabii. 5 tane Young lazım.

Arroyo nun sakatlanması iyi oldu. Acırım acırım Patrick Younga acırım yazık boşuna enerji sarf ediyor diğer ruhsuzlar geziyor hala