Euroleague Women 10. Hafta | Galatasaray 61-79 Bourges Basket

Sizce ELW'de Gruptan Çıkmalı mıyız yoksa ECW'de mi devam etmeliyiz?

• ELW'den devam edip elenmek

Oy: 6 37.5%
  • ECW'ye gidip kupayı zorlamak

Oy: 10 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
Dubljevic'in ilk geldiği sezondan beri giderek düşen bir performansı var. Bu sezon iyice çöktü. Geçen sezon top Traore'deyken yaşadığım hissi bu sefer Dubljevic'te yaşıyorum. Aha bu sefer top kaybı yapacak diyorum ve maalesef yapıyor.

Maljkovic maç sonu açıklaması: "Malzeme bu, elimizden bir şey gelmiyor. 5 Ocak çok farklı olacak bla bla bla"

Maljkovic büyük maçlar karnesi;

Fb 6 maçta 1 galibiyet 5 mağlubiyet
Bjk 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet
Ydü 6 maçta 0 galibiyet 6 mağlubiyet
Agü 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet

Merve, Özge, Tuğba, Traore, Silva, Paris, Grinsven gibi skandallara girmedim bile.

Ters bir sey dememeye calısıyorum.Çünkü tam tersi algılanıyor.
Blma'dan sonra en kötü savunma yapan takımız.Bir takım bu kadar mı kötü savunma yapar.

Jelena Dubljevic ile bir maçın daha sonuna geldik.

Bu sezon bir daha bu takımın 1 maçını bile izlemeyeceğim.Ne desteği hakediyorlar ne duayı hakediyorlar hicbir seyi haketmiyorlar.
Bu kadar rezillik olmaz.Savunmada yoksun hücumda yoksun.Basit top kayıpları.Yenilen seriler.

Seyirciler izliyor.Oyuncular izliyor.Seyirciler izliyor,oyuncular izliyor.

Ben şu an buruk sekilde sevinçliyim.Bir daha bu rezil takımı seyredip sinirlenmeyeceğim,üzülmeyeceğim.

Oha artık Dubljevic diyorum. İnanılmaz oynuyor inanılmaz!

Marina Maljkovic ve oyuncular burada elenip EuroCup'ta devam edelim düşüncesine sahip arkadaşlarla aynı fikirde çıkmışlar maça, daha doğrusu çıkmamışlar! Marine Johannes dışında kaliteli oyuncusu olmayan Bourges gelip fark atıp gidiyor, Marina Maljkovic yine kadroda sorun var der şimdi.

Sezon başından beri savunma yapmayan, düzen içinde bir tek hücum yapamayan bir takım var sahada ama hatayı hep başka yerlerde arıyor hocamız! Şu oynadığımız grupta ilk ikiye girememiş olmak basarısızlıktır, gruptan çıkamamak rezilliktir!

Son düzenleme:
Dubljevic takımın en çok para alan 2. oyuncusu galiba ama katkı/zarar sıralamasında takımın en kötülerinden. Aşırı inatçı bir yapısı var ve Avrupalı olmasına rağmen mental seviyesi düşük. Vücut da artık kaldırmayınca böyle oluyor işte.

Ayıp yahu! Kadın basketbol da böyle yaparsa daha sırtımızı kime yaslayacağız?

Ekrem Hocam. Gerçek İmparator. Nerdesin?

2JmmJq.png

6J77G9.jpg

“Üçüncü çeyrekte kontrolü kaybettik”

EuroLeague Women A Grubu 10. haftasında Bourges Basket’e 61-79 mağlup olan Galatasaray’da koç Marina Maljkovic ve oyuncularımızdan Ewelina Kobryn mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Demeçler şu şekilde:

Marina Maljkovic:

“Maça iyi başladık ve ilk yarı sonunda öndeydik. Ama üçüncü çeyrekte sadece iki dakikalık bir bölümde kontrolü tamamen kaybettik. Çok uzun süredir olduğu gibi yine rotasyon sıkıntılarından canımız yandı. Allie Quigley bugün yüzde yüz hazır olmamasına rağmen sahaya çıkmayı kabul etti ama ikinci yarıda tam olarak hazır olmadığı için oynayacak yeterli gücü bulamadı. Yeni transferimiz ve Quigley’nin geri dönmesiyle hafta sonunda Ormanspor’a karşı oynayacağımız çok önemli maça konsantre olmuş durumdayız. Şimdi rotasyonda normal sayıda oyuncuya sahibiz ve takım olarak çalışmamız gerekiyor. Yine de rakiplerimiz olan Fenerbahçe ve Yakın Doğu Üniversitesi seviyesinde değiliz. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor.”

Ewelina Kobryn:

“3. çeyrekte ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Maçtan önce çalıştığımız şeyleri sahaya yansıtamadık. Rakipten daha iyi bir takımız, bugün kazanmalıydık. Ama önümüzde daha çok maç var. Takım olarak çalışıp daha iyi sonuç elde etmemiz gerekiyor.”

Yenilelim de, EuroCup'ta kupayı zorlayalımcıların gözü aydın!.. Ancak kimsenin dillendirmediği ya da dillendiremediği şöyle bir sorun var: 5 ya da 6'ncılk garanti mi bu kadroyla?.. Bu basketbolla?.. Bu koçla?.. Bu Yönetimle?.. Haydin sağlıcakla kalın!..