Euroleague Women 13. Hafta | Galatasaray 67-92 Dynamo Kursk

Euroleague Women'da 13. Hafta!

Galatasaray - Dynamo Kursk

Tarih: 24 Ocak Çarşamba
Saat: 19:30
Salon: Ahmet Cömert Spor Salonu
Yayın: GS TV

Sarayın Sultanları, Euroleague Women A Grubu'nda oynadığı 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor, gruptan çıkmak için kalan 2 maçını kazanmak zorunda olan ekibimiz rakiplerinin ekstra yenilgi almasını bekleyecek.

Lucas Mondelo'nun çalıştırdığı Dynamo Kursk geçtiğimiz sezonu Euroleague Women'da namağlup şampiyon olarak tamamladı, bu sezonda A Grubu'nda 12 karşılaşmada henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Rus ekibi Euroleague Women'da geçtiğimiz sezonla birlikte oynadığı son 30 karşılaşmayı kazandı.

Dynamo Kursk'un kadrosunda Angel McCoughtry, Nneka Ogwumike, Epiphanny Prince, Anna Cruz, Natalia Zhedik, Elena Krilova, Maria Vadeeva, Helena Ciak ve Sonja Petrovic gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Dynamo Kursk'un Euroleague Women maçları:

1. Hafta | Dynamo Kursk 84-68 Castors Braine
2. Hafta | Dynamo Kursk 83-68 ESBVA LM
3. Hafta | Uniqa Sopron 74-88 Dynamo Kursk
4. Hafta | Dynamo Kursk 109-88 USK Praha
5. Hafta | Bourges Basket 65-76 Dynamo Kursk
6. Hafta | Dynamo Kursk 102-45 Galatasaray
7. Hafta | CCC Polkowice 70-98 Dynamo Kursk
8. Hafta | Castors Braine 60-72 Dynamo Kursk
9. Hafta | ESBVA LM 57-63 Dynamo Kursk
10. Hafta | Dynamo Kursk 86-66 Uniqa Sopron
11. Hafta | USK Praha 56-88 Dynamo Kursk
12. Hafta | Dynamo Kursk 94-63 Bourges Basket

Sarayın Sultanları'na Dynamo Kursk karşısında başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
tek şansımız paf takımla gelmeleri :)

Evet Dynamo Kursk Euroleague Women'ın en iyi takımı, açık ara favoriler bana göre ama kendi sahamızda oynuyoruz ve tek amacı seriyi sürdürmek olan bir takıma karşı seyirci desteğiyle oynayacağız. Kazanmamız için paf takımı getirmelerine gerek yok. Marina Maljkovic sahaya kazanmak için çıksın ve gereksiz rotasyon yapmasın yeter. Işıl Alben, Olivia Epoupa, Kaela Davis, Jelena Dubljevic ve Gintare Petronyte'yi olabildiğince uzun süre sahada tutsun. İlk maçta fark attılar doğru ama kadromuzda o maçtan farklı olarak 5 oyuncu var(Işıl, Quigley, Kaela Davis ve her ne kadar yetersiz transfer olarak görsemde Tuğba ve Kobryn) ve bu defa deplasmanda oynamıyoruz.

Favori elbette Kursk ama kadro olarak biraz toparlandık bu maçta kazanmamız beni çok fazla da şaşırtmaz. Umarım kazanırız...

Mağlubiyetleri yok. Yapın bi güzellik şunlara kızlar haydi.

Bugun bu maçı kazanabileceğimizi düşünen renkdaşlara denk geldim sosyal medyada.
O renkdaşlarım futbolda Almanya ile San Marino maç yapsa herhalde o maç içinde San Marino'nun şansı var derlerdi.

Ama şunu diyenlere katılırım.Quigley sakatlıktan çıktı Kaela Davis transferi yapıldı,eksik oyuncumuz yok o yüzden Eurocup'ı kazanma sansı en yüksek takımız dense katılırım.

Hayali şeylere gerek yok yani.Yok Euroleaguede 4.olmaya gerek yokmus şansımız zaten azmıs,bu düsünceler çok fazla ironik.Senin grubu 4.tamamlayabilecek bir takımın yokki zaten ortada..