Euroleague Women 3. Hafta | Good Angels Kosice 54-49 Galatasaray

Geçenlerde yazdım bu sezon daha yapılan ve ders almadıkça yapılacak saçma yanlışlarla ve hatalarla çok maç kaybederiz ben şaşırmıyorum çünkü sebepleri belli,neyi bekliyorlar kısa skorer oyuncu almak vede Petra'yı göndermek için,bunu becerebilseler diğerlerini halletmeleri için bekleriz ama niyetleri ne ???

Martinez böyle oynayacaksa bir kısa skorer elzem ama Petra icin aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O bölgede ki ilk opsiyonun kendisi olduğunu düşünmüyorum. Kiezer oynadıktan sonra konusmak daha iyi olur. Ki Petra'nin EL de rotasyin olarak bizi cok rahatlayacağını düşünüyorum.

İlk yarıyı izledim,ikinci yarıda ise skor takibi yaptım.Oyun kültürümüz ve sahadaki genel görüntü ilerisi için pek endişelendirmiyor.Gün ve yakın geleceğin özelindeyse Nevriye-Kizer ikilisinin resme dahil olması ve iç-dış dengesinin görece sağlanabilir hale gelmesi şart.Kısa oyunculara dair sonrasında fikir sahibi olmak daha doğru geliyor.Petra'nın iyi niyetle var olan fakat pek çok alanda üretemeyen görüntüsü çerçevesinde kısaları değerlendireceksek Loyd dışında kimse hakkında olumlu konuşamayız diye düşünüyorum temelde.Özellikle garip ''size'' durumumuz ve bu paralelde Cansu'yu hiç kullanamamak,iyi savunmaların kötü eşleşmelerle son bulması hücum gücümüze eklendiğinde mücadelenin karşılığını alamıyor ve hayıflanıyoruz sıklıkla.
Kosice beklediğimden daha iyi bir görüntüdeydi.Euroleague şampiyonluğu sonrası ne ölçüde hedef belirlendiğimizi kestiremiyorum fakat çizgileri bu olursa Slovakya'da pek çok zirve adayını kırabilirler.Fikstür itibariyle normal şartların tam tersinde bir başlangıç gerçekleştirmişken isteyeceğimiz bir durum bu.

#
Grup A
O
G
UG
UM
M
TP
P
Form
1.
Schio K
3
2
1
230:182
5
2.
Dynamo Kursk K
3
2
1
190:160
5
3.
Good Angels Kosice K
3
2
1
165:158
5
4.
Fenerbahçe K
3
2
1
171:172
5
5.
Halcon Avenida K
3
1
2
186:188
4
6.
ESB Lille K
3
1
2
182:185
4
7.
Galatasaray K
3
1
2
169:184
4
8.
Euroleasing Sopron K
3
1
2
178:242
4

hiç iyi yerde değiliz burayı hak etmiyoruz

Martinez böyle oynayacaksa bir kısa skorer elzem ama Petra icin aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O bölgede ki ilk opsiyonun kendisi olduğunu düşünmüyorum. Kiezer oynadıktan sonra konusmak daha iyi olur. Ki Petra'nin EL de rotasyin olarak bizi cok rahatlayacağını düşünüyorum.

Ya Kaan kardeşim Petra olmazsa Martinez olur gönderecekleri oyuncu ama ikisinden birisi fazla geliyor hemde oynadıkları oyun itibariyle,evet Petra belki iki uzun oyuncumuzunda rotasyona dahil olmasıyla daha iyi katkı verir diyeceğim ama bu seferde Petra yine fazlalık oluyor uzunlar arasında.

En iyisi Nevriye ve Kizer kadroya dahil olup süre almaya başladıklarında ve hala fırsat alma fırsatı varsa Petra ve Martinez ikilisini gönderip kısa skorer oyuncuyu acilen alsınlar böylede mantıklı diye düşünüyorum ama yeterki alsınlar fazla uzun olması gruptan çıkmaya yetmeyebilir buda iyimser yaklaşım,sanki gruptan çıkamayacağız gibi geliyor bana,yani düşüne biliyormusunuz en az bir uzun fazla alıyorlar ama asıl lazım olan skorer oyuncuyu almıyorlar buda bilerek almayıp takımı sabote ediyorlar diyorum başka açıklaması yok bunun,son olarak Ekrem hoca belki iyi niyetle susuyor ama beraberinde pasif kalma anlamında fazla suskun olduğu için ve işler iyi gitmeyince bu seferde yanlış kararlar veriyor Ayşegül'ü ve Cansu'yu oynatmaya cesaret edemiyor sanki onları oynatmayınca kazanmak garantiymiş gibi,kanaatim kesin kadın takımının başarılı olmasını istemiyorlar çözümsüz projesiz beceriksizler.*call me*

Ben açıkçası takımdan birini göndereceksem önce Lloyd'u gönderirim. NBA 1. sıra draftını hakketmiyor bence. Bu takıma ne Draft birinci sıraları geldi hepsini seyrettik. İlk seznlarını bildiklerimiz de oldu

Bizde oynamış Draft 1.leri sırasıyla sayarsak Ann Wauters (2000) Tauras(2004) Augustus(2006) Harding(2007) Tina Charles(2010)

Hangisinde Llloyd gibi bir durum söz konusuydu? Belki Lloyd iyi bir oyuncu oalcaktır ama misal Augustus gibi direk katkı verecek biri değil. Belki 2 sene sonra olacaktır:( Olduktan sonr da alabiliriz. Ama bize şu an Nuria ve Işılın yanına olmuşu lazım. Bazen 3'e geçecek bazen 2'den pebetre edecek biri. Ben Nuria'dan çok memnunum. Bİlmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama Kursk maçını bize kazandıran kişi Nuria'dır yanında Petra'yı yazarım. Böyle savaşçı bir kızı göndermek takım savunmamızı da etkiler. Yani Lloyd'u gönderip Kıta dışı hakkımızı WNBA'den daha skorer biri için kullansak daha yararlı olur.

Bu satırları yazarken Lloyd şu an ASKİ maçında %66 ile oynuyor. Ona rağmen yazdım bunu