Euroleague Women 4. Hafta | Galatasaray 59-35 Lille Metropole

2014 Euroleague şampiyonu Galatasaray Kadın Basketbol Takımı A Grubu 4. hafta maçında Lille Metropole'ü konuk ediyor.4 Kasım Çarşamba günü saat 20:00'da başlayacak olan mücadeleye Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.
Nevriye Yılmaz ve Lynetta Kizer'ın yokluğunda iç-dış dengesini kurmakta hayli zorlanan ve hücumda doğru basketbolu paralelinde üretken olamayan Sarayın Sultanları ilk 3 haftayı 1 galibiyet-2 mağlubiyetle geçti.Dinamo Kursk karşısında kazanırken oynanan basketbolun yarattığı hayranlığa değinmeden geçemeyiz.
2013'te Avrupa Sineması aracılığıyla yapılan güzellemesine tanıklık ettiğimiz bu etkileyici şehrin takımının Abdi İpekçi'de Ekrem Memnun'un çevresinde gelişen kadın basketbolunun en değerli oyun yaklaşımıyla tanışacağını öngörüyor,Sarayın Sultanları'na başarılar diliyoruz.Galatasaraylıları Abdi İpekçi'ye davet ediyoruz.

İlk yarı 27 sayı yerken, ikinci yarı 8 sayı yedik.. 59-35 kazandık maçı.. Tebrikler kızlar ama Ekrem hocam neden gençlere süre vermiyor anlamıyorum.. En azından son dakikalarda Cansu, Ayşegül veya Meltem oyuna girebilirdi.. İnci diyetisyen kontrolündeymiş sanırım, hadi ona süre vermiyor bari diğer kızlara versin.. Acaba sistemi oturttuktan sonra mı gençleri takıma adapte edecek?

Vallah benim yazacaklarımın tercümanı olmuş Ayşe Aybike Boran :( Ekrem hoca bana anlatamaz bu mevzuyu! 20 sayı fark olmuş ikili averaj mı aksıyor Lille'e karşı? Hadi inci kontrolde! SEda Meltem hatta Cansu Ayşegül ne iş yapıyor? Vallahi ayakalrım salona gitmiyor! Bugün de gitmedim maça! Bu mantıkla beni bile kaçırıyorlarsa salondan varın düşünün işte! Petra 35 dk oynuyor ahahahha şimdi çıkılır konuşulur ilk yarı şu oldu ikinci yarı şu oldu şu kadar sayı yedik vs vs :) E maçın başında ilk periyot yediğimiz 20 sayı ne olacak? Hangi evsahibi takım ilk periyot rakibine 20 sayı yediriyor? Lille gibi takımı yendik diye tura mı çıkalım yoksa bunalrı mı konuşalım? Petra bir sakatlansa ayvayı yedik demek! maçın 35 dakikası Işıl Lloyd Bahar Jelena Petra oynuyor:) Gençleri oyuna soktuğunda da aynı anda 3 tanesini birden oyuna sokuyor e pası veren acemi alan acemi sirk gibi oluyor ortam! Işıl-Lloyd-Bahar-Jelena yanına İnci'yi koysan rahat oynar en az 5 dk! Oynayamıyorsa da gönder kiralık olarak pişsin! Göksenini verdik bak ne güzel döndü! Karpuz mu bu yata yata büyüsün:(

Vallah benim için bu tarz maçlaırn değeri budur yenmişiz heyooo diye turamı çıkayım:(

Sühan abi sen yine de maçlara gidebiliyorsan git, Ekrem hocaya kızları oyuna alması için gaz ver :) :) Kızlar maç kazandıkça keyfim artıyor elbet ama Cansu, Ayşegül ya da Meltem oyuna girdiğinde, sayı attıklarında veya sayı atmasalar bile aldıkları ribaund veya verdikleri asistlerde daha bir keyifli oluyorum.. Umarım Ekrem hocam artık kızlara süre vermeye başlar

İlk periyodu ilginç olarak niteleyebilirdim fakat gerek ortaya çıkan maç sonucunu gerekse 3 periyotta toplam 15 sayı yememizi düşününce zihinde pek yer etmiyor. :)
Abdi İpekçi adına keyifli bir dönemdeyken takımın yanında olmak lazım.