Euroleague Women 6. Hafta | Galatasaray 61-59 Perfumerias Avenida

Derbi galibiyeti sonrasi cıkan hükmen kararı hem koc hemde takımı psikolojik olarak net etkilemiş .. Dublijevic'in cok tutuk oldugu bir macta son 4 dakika taraftarin arzusuyla kazandik .. Bu arada bu işlerin buralara kadar gelmesinde başrol oynayan oyuncumuz Kizer'i görünce ' bunun icin miydi herşey' demeden edemiyor insan.. Bu kadar vasat ve sıradan bir uzun olamaz.. Cok agır ve savunmada ciddi sorunlari var .. ' ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef ' Herseye ragmen cok onemli bir galibiyet.. Son olarak Azis'in piyonu HARUN'un kulaklarini bol bol cınlattigimiz bir mac oldu . Özellikle takımımız serbest atıs kullanırken oluşan sessizlikte bol bol kulaklarini cınlattık .. Tesekkürler Sarayın sultanlari :x

Tam olarak düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.İmzamı atıyorum altına.O saçma,hukuk dışı karar olmasaydı bugün çok daha rahat bir galibiyet alabilirdik.

Tebrikler takımımıza zor bir galibiyet oldu.Yalnız takım kalitemiz çok aşağıda geçen senelere göre.Bu GSYiŞ diye bir dernek vardı 300 500 bin dolar toplayıp takıma bi oyuncu hediye edemiyorlar mı ya da birisi bir iki oyuncu alacak kadar bir sponsorluk reklam veremiyorlar mı?

Loyd tam bir Kobe braynt hayranidir .. Gerek hırsı ,şut stili gerekse forma numarasindan bunu rahatlikla görebilirsiniz. Twitter'da bir mac sonu kendisi icin Female kobe yorumu yazmiştim . Begenmiş iki gözümün çiçegi :x 24 Kobe Jewell loyd :cool:

Ne yalan söyleyeyim maçın son periyodu fazla izlemedim, maç arka planda açık iken oyun oynuyordum, ara ara bakıyordum maça. Umudu kesmiştim ama Loyd ve Martinez'in gayretleri maçı getirdi.. Loyd çoğumuzun beklediği gibi giderek daha iyi oynamaya başladı. Tıpkı ilk profesyonel tecrübesini bizde yaşayan Kelsey Bone gibi giderek iyi katkı veriyor. İnşallah daha da iyi olur.

Loyd çok iyiydi evet ama Martinez de takımı güzel yönetti. Sezonun başındaki o kötü performansı giderek düzeliyor. Işıl'ın bel sorunu yüzünden iyi performans gösteremediği dönemde ihtiyacımız daha da arttı Martinez'e. Umarım skor yönünden de daha iyi olmaya başlar.

Herşey iyi güzelde Petra ve Kizer'den umutsuz olan bir ben miyim ? yıllardir basketbolu yakından takip ediyorum . Bu aslında her branş icin gecerli . Bir oyuncu eger potansiyelli ve kaliteliyse onu ilk macta bagıra bagıra gosterir . Uyum sorunu vb kavramlara pek inanmiyorum . 40 dakika boyunca oyuncu 1-2 tane de mi olumlu hareket yapamaz. . Petra ve Kizer 'e harcadigimiz paraya Ogwumike ayarinda bir uzun iyi olmaz miydi ? Sancho'yu tutabilirdik belkide.

Herşey iyi güzelde Petra ve Kizer'den umutsuz olan bir ben miyim ? yıllardir basketbolu yakından takip ediyorum . Bu aslında her branş icin gecerli . Bir oyuncu eger potansiyelli ve kaliteliyse onu ilk macta bagıra bagıra gosterir . Uyum sorunu vb kavramlara pek inanmiyorum . 40 dakika boyunca oyuncu 1-2 tane de mi olumlu hareket yapamaz. . Petra ve Kizer 'e harcadigimiz paraya Ogwumike ayarinda bir uzun iyi olmaz miydi ? Sancho'yu tutabilirdik belkide.

Ogwumike'nin aldığı parayı bizim bütün yabancılar toplasan almıyordur. Petra ve Kizer'de mecburen alınmış ucuz oyuncular.

Koskoca Eurolig sampiyonu Galatasaray'ın üvey evlat muamelesi görmesi içler acısı . Ünal aysal yada yok mu bu takıma sponsor olacak bir tane Galatasarayli iş adami .. İnsan hayret ediyor .. Birde karşı yakaya bakıyorsun Ferit şahenk'inden Murat ülkelerine kadar her yıl milyonlar akıtıyorlar ..

Galatasaray Tribünü belki de 2007'den bu yana ilk kez bir Galatasaray takımının emeği için gerekli olan sertliği gösterdi bugün. Euroleague şampiyonluğu ve yaşanan tarifsiz tatminin işaretleri olarak ele alıp hesaplaşmayı bıraksam da geçmişte TBF kaynaklı yaşadığımız bir yığın rezillik bu boyuta ulaşmayabilir; karar noktasına Aralık 2015'ten önce gelebilirdik. Söz gelimi 2011'de açılan ''steps yapmadan oyna Turgay Demirel'' pankartı Emniyet tarafından apar topar katlanırken refleks gösterenler azınlıkta kalmasaydı, bugünkü tepki verilebilseydi TBF'nin yanlı keyfiyetinin önünü daha erken alabilirdik.

Jelena Dubljevic bugün Galatasaray kariyerindeki en kötü maçını oynadı. Kendisi geçtiğimiz Cumartesi ne yapmıştı? 76-72 kazandığımız Fenerbahçe maçında 40 dakika oynayıp 26 sayı atarak derbi galibiyetini getirmişti. Şayet Jelena'nın o günkü emeğini somut şekilde tabelaya yazdıramazsak bizim için bir gelecek yok demektir. Bir kurum hata yapıyor, hatasını kendi mevzuatıyla bağdaşmayan şekilde örtmeye çalışıyor, üstüne hata üzerinden yaptığı hatayı Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na kesiyorsa o emeği korumak zorundayız. Koruyamıyorsak bu ligin veya Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın varlığının bir anlamı yok demektir.

Yol ayrımındayız. Umarım kulüp hata dahi yapamadığı bu olaya dair doğru düzgün adımlar atar, bizimse saha içi üzerinden hayallerimizi oluşturabildiğimiz günler gelir. Aksi takdirde dükkan göreceli falan da değil, somut şekilde kapanır.