İşte bu be ! Takım yeni yeni ritim bulmuşken avrupa'ya veda etmek cok yazık olurdu ! Helal olsun ekrem memnun ... Şimdi bu moralle alir yürürüz !
4.bitirirsek ekayla mı eşleşeceğiz
Şunu hatırlatmak lazım. Grubu 3. bitirmek daha iyi 2. bitirmekten. Çünkü 2. bitirirsek eleme grubundan sonra yarı finalde UMMC ile eşleşiriz (grubu 1. bitirecektir diyorum) Ama 3. bitirirsek B grubunun 2.siile eleme grubunu oynayıp daha sonra A grubu 1.-B grubu 4.sü arasınd a oynanacak eleme grubu maçı sonucuna göre rakibimiz belli olur. Bu da bu şartlara göre FB olacak gibi gözüküyor.
Yarı finaller
A1-B4 ile A3-B2
B1-A4 ile B3-A2
Şeklind eolacak. Ben UMMC ile finale kadar karşılaşmama yanlısıyım
Şunu hatırlatmak lazım. Grubu 3. bitirmek daha iyi 2. bitirmekten. Çünkü 2. bitirirsek eleme grubundan sonra yarı finalde UMMC ile eşleşiriz (grubu 1. bitirecektir diyorum) Ama 3. bitirirsek B grubunun 2.siile eleme grubunu oynayıp daha sonra A grubu 1.-B grubu 4.sü arasınd a oynanacak eleme grubu maçı sonucuna göre rakibimiz belli olur. Bu da bu şartlara göre FB olacak gibi gözüküyor.
Yarı finaller
A1-B4 ile A3-B2
B1-A4 ile B3-A2
Şeklind eolacak. Ben UMMC ile finale kadar karşılaşmama yanlısıyım
Yalnız geçen seneden itibaren voleyboldaki sistem örnek alındı ve finalde aynı ülkeden 2 takımın karşılaşması engellendi.Bu yüzden iddialı 3 türk ve 3 rus takımı olduğundan karışıklıklar meydana geliyor.Örneğin geçen sene grubunu 2. bitiren 2 rus takımı top 8'de oynamak zorunda kaldı.Bu yılda şu anki sıralamalara göre Nadezdha ve kursk f4 öncesi oynuyorlar.AGÜ gruptan çıkarsa ya bizle ya fenevle oynamak zorunda.Şu andaki görünüm 3.sırada olduğundan fenevi gösteriyor.Bizede ekaterinburg kalıyor.A3 Baretta'nın B4 Prag'la eşleşmeside ayrı bir haksızlık olur.Geçen yıl A3 PRAG B3 Avenidia'yı eleyerek şampiyonluğa yürümüştü.Eğer biz grubu 2 bitirebilirsek AGÜ'nün ilk 3'te yer alması, 3 bitirebilirsek AGÜ'nün ilk 2'de bitirmesi durumunda kesin olarak onlarla oynuyoruz.F4'te de fenev olursa onlarla oynamak zorundayız.Hatta olmasalar bile 2 rus takımı olacağından finale kadar ekaterinburg'la oynamayız.Bu sistem rus takımlarıyla finale kadar oynamama ihtimalini arttırdığından geçen sene feneve yaradı ama kullanamadı.Bu yılda onlara yaramasını istemiyorsak f4'e kalmamız ve bunun içinde f8'de ekaterinburg'tan kaçmak şart oğlu şart.