62-55 kazandığımız ilk maçta Nevriye oynamadı. Bugünkü maçta 17 sayısı var. İlk maçta 21 sayı atan Dulijevic de bugünkü maçta yoktu. Diğer oyuncular iki maçta da 40 sayı civarı skor ürettiler.
Aslında takımda hücum anlamında değişen pek birşey yok... Ama savunmamız gününde değildi. Bu durumu, bu maç özelinde yorgunluğa veya deplasmana bağlayabiliriz. Ancak genele bakarsak, özellikle pota altımız üst seviye basketbol için zayıf görünüyor. Kizer'in orta mesafe dışında bir artısını göremiyorum. Savunmada yeterince caydırıcı değil... Pota altındaki bitiriciliği de yetersiz... Petra da benzer şekilde, savunması zayıf ve bitiricilik sorunları yaşıyor. Kısa rotasyonunda da Loyd dışında potaya giden oyuncumuz yok...
Hedeflere ulaşabilmek için bu takıma bir uzun, bir de kısa takviyesi lazım. Ama yönetim bunu başarabilir mi, bilemiyorum.
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, geçen gün formasına 4. sponsorunu aldı. Ligdeki şampiyonluk yarışından yıllardır uzak olan, Eurocup'ta oynayan bir takım sponsorlar bulabilirken, bizim hala sponsorumuz yok... Çünkü ülkemizde büyük takımlar söz konusu olunca, şirketler lokomotif branşa, yani futbola bakıyor. Futbolda işler düzgün giderse, yönetimin eli güçleniyor. Yönetim güçlenince, camia da güçleniyor. Sponsorlar da işte bu güçlü imaja geliyor. Biz geçen sene futbolda şampiyon olduk ama yönetim tarafında kriz yaşayınca bu imajı veremedik mesela... Yakın gelecekte de verebilecek gibi durmuyoruz.