Euroleague'deki Takım İsmimizin Düzeltilmesi

Dün akşam ismimiz tekrardan doğru yazılmasına rağmen, şimdi görüyorum ki yeniden GS yazarak Galatasaray markasını sponsor gibi göstermişler.Ne yapmaya çalıştıklarını anlamak gerçekten güç.Bu ukala İspanyollara oldum olası ısınamadım.Olaya spor bazından bakarsak hakemlerinin geçen hafta dahil kulüp takımımızı ve milli takımımızı biçmediği maç neredeyse yoktur.Aslında çok birşey beklememek gerek Ulep yönetiminden.Zaten bu ülkenin zihniyetiyle, söylemleriyle, haber başlıklarında ki yazılarıyla bizi TÜRKİYE CUMHURİYET'i değilde hala Osmanlı olarak görmeleri benim Ulep yönetimindeki beklentimi fazlasıyla azaltmıştır; fakat ne olursa olsun Galatasaray yönetiminin bu işin peşini kesinlikle bırakmayıp, Türkiye'nin en büyük spor camiyasının ismini doğru yazdırtmak zorunda.

webmaster@euroleague.net
bu mail adresine aşağıdaki maili copy leyerek gönderebiliriz.

Hi

Our team name is written as GS medical park at your site.
But our team name must be written as GALATASARAY MEDİCAL PARK
Or GALATASARAY MP. Because medical park is our sponsor firm.
As you know galatasaray is a well known football team.and we want you to
Correct our team name as Galatasaray MP

Thank you

Bu olayda herhangi bir gelişme yok, hep böyle mi kalacak ?

Bir de EL organizasyonlarında logomuzun ( beyaz zemin üzerine olan logo değil sadece GS yazan bölümü) GS içinde kalan beyaz kısmı gözüküyor, saydamlaştırılmamış. Onu da düzeltme şansımız var mı acaba ?

AlaCgJYCQAEqrNg.jpg

Bu olay sadece bizde ve Bilbao'da var sanırım :)

Bugün bakayım dedim, takımımızın ismi Galatasaray Medical Park olarak değiştirilmiş, kalıcı olur umarım.

Biz bu kadar bir taarafımızı yırtıyoruz ismimiz gözüksün diye. Dünü Fulker maçında dikkatinizi öektimi bilmiyorum daha kendi salonumuzda GS Medikal Park yazıyor skorbordlarda. Böyle kepazelik gömedim. Ciddi anlamda bu işin sorumlusu kimse defolup gitsin.