Eurolegue Final Four Biletleri

Turkish Airlines Euroleague 2012 Final-Four’u için geri sayım sürüyor. 11-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak organizasyonun biletleri de 23 Ocak Pazartesi saat 13.00′te satışa çıkarılacak.

Bilet satışı iki aşamalı olacak. İlk aşama 23 Ocak’ta genel satış şeklinde olacakken, ikinci etap bilet satışları Final-Four’a kalacak takımların belirlenmesiyle olacak.

Bilet fiyatları ise 385 TL ile 1500 TL arasında değişiyor.

alıntı salsabasket.

Burada dediğine göre biletler bugün satışa çıkarılıyor.

En ucuz bilet 385 bana baya pahalı geldi. Gerçi sonra düşündüm bu biletler acaba vip tarafındaki biletler mı?? belki de pota arkalarında çıkacak biletler, final foura kalıcak takımlar belirlendıkten sonra o takımın taraftarlarına beliı daha ucuz mu satılır bimeliyorum.

Biletlerin Euroleague tarafından satışa çıkarıldığı yanılmıyorsam resmi web sitedeki salonun oturma planında, tüm biletlerin bu fiyat aralığında olduğu gösteriliyordu. Yani pota arkalarının en üst bölümleri 385 TL iken bench arkası tribünü ve bu tribünün karşısındaki tribünün ilk bölümleri 1500 TL.

Ben gitmeyi düşünüyordum ancak o meblağlara çok zor, fakat TBF görevli almak istiyor sanırım F4 için, başvurabilirim.