Evde oturmaya devam mı edeceksiniz?

Bir takımın sağlam bir tribün desteği için daha ne yapması gerekiyor? Kısıtlı imkanlarla makine gibi bir düzen ve önüne geleni ezip geçen bir ekip...

Başında taraflı tarafsız herkese rüştünü ispatlamış olan bir koç.

Yürekli basketbolcular. Hırs, mücadele, beceri...

Hala evde oturmaya devam mı? Tribünlere uğramayı düşünüyor musunuz bir ara?

Finaldeyiz artık, HAYDİ ABDİ İPEKÇİ'YE!!!

Final maçları mesai saatlerine uyarsa gitmeyi planlıyorum. Planlıyorum planlamasına da, insan bir kaç hafta gitmeyince o mesafe çok gözünde büyüyor ya biliyor musun? :/

BOSTANCI'YA SALON! (40 kere söyleyince olurmuş diyolla)

bence mobil bir salon yapılsın. Günün anlamına binaen uygun yere konuşlandırılsın :)

Benim hayallerim (üşengeçliğimden) salonu Anadolu Yakası'na taşımakla sınırlıyken, Fatih, mevcut fikri bencilliklerden sıyırıp her anlamda eşitlik kokan ve son derece yenilikçi bir plana evriltmiş. Muazzam.

Şu saatten sonra GSbasket'in mottosunun "innovasyon bizim işimiz" olarak değişmesini öneriyorum.

açıkçası hep tırıvırı:))

Final serisi öncesi takımı ziyaret edip başarı dileyenler maça gelse salonun yarısı dolardı. İpini koparan takıma başarı dilemeye gitti ama salona gelen gene yok:(

Öte yandan bu, takıma başarı dileme olayını yıllardır bir ben yapmadım sanırım. Ne bok işe yarıyor onu da bilmiyorum ama imrendiğim oldu. Neyse bir başka bahara kaldı o başarı dileyenlerin salona da gelmesi

Ben maç kaçırmamak için büyük çaba sarfeden kişilerden biri olarak gene de utanıyorum takıma bakmaya. Oysa cumartesi ne de heyecanla gitmiştim. Allahaşkınıza gelin söylemi de feno olmuşken millet akın eder sandım. Pazartesi Müge ERdem ile konuşurken belki o da farketmiştir yüzüne bakamadım. Sanki taraftarı evimde saklıyorum bende de arıza var. :)) Ama gene de utandım. Ben emekçilerin emeklerinin karşılığı bulunmadığında hep üzülürüm.

Sezon bitsin buralar dolar. Işıl gelsin Dee gelsin Seimone ne güzel olurdu Nevriye devam edecek mi söylemlerine. Ben de bıktım artık. Madem bu branşı ben seyrediyorum sadece o zaman takımın fazla para harcamasını istemiyorum. Ben İrem Naz'ı Seda'yı İnci'yi daha çok görmek istiyorum. Yanına Jelena Nuria Sancho Bahar off:))