Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru yollayan bendim.iddaa programım yoktu.Hazırlıksız yakalandım.Program bence daha uzun olmalı.Hayırlı olsun Eyüp Abi.Umarım sana güvenenlere bolca para kazandırırsın.
Soru yollayan bendim.iddaa programım yoktu.Hazırlıksız yakalandım.Program bence daha uzun olmalı.Hayırlı olsun Eyüp Abi.Umarım sana güvenenlere bolca para kazandırırsın.
Evet abi Adını da söylediler Sen Eyüp Abi hangi maçlar çok sayılı geçer diye bir soru sormuştun
Eyüp Abi'de çok iyiydi gerçekten.Başarılarının devamını dilerim Eyüp Abi.
Hepinize çok teşekkür ederim öncelikle, gerçekten çok iyi hazırlanmıştım, bütün maçları ayrıntılı araştırmıştım, ama sürem gerçekten çok azdı, ve malesef hazırlıklarımın büyük bir kısmını sizlerle paylaşamadım.
İlerleyen haftalarda programın süresi uzayıp vede bazı yenilikler olacak, ayrıcada benim acemilik dönemimde sona ermiş olacak, o zaman çok daha keyifli ve güzel bir program olacağını düşünüyorum....
eyüp abi izlemek için sabırlanıyorum yarın olsada ilk defa yorumlarını dinlesem(geçen sefer büyük heyecanla beklememe rağman programın yaklaşık 10. dakikasında elektrikler gitti kahroldum mesaj yazıyodum tamda programa ama şanssızlık işte izleyemedim yani)