Facebook fan sayfamıza teşekkürler!

G

Guest

Misafir
Facebook'un en büyük taraftar sayfası olan fan sayfamız, bundan sonra amatör branşlara ve sitemize daha çok destek verecek, projelerimizi, organizasyonlarımızı, ve duyurularımızı bu vesile ile milyonlarca insana ulaştırabileceğiz!

Şimdi zaman kara kara düşünme zamanı değil, şimdi daha ileriye nasıl gideriz, daha güçlü bir taraftar desteği nasıl sağlarız bunu düşünmeliyiz!

Bu minvalde Fan sayfamıza ve Umut Öfkeli dostumuza binlerce kez teşekkürlerimi iletiyorum....


Daha güçlü bir Galatasaray için omuz omuza!
 
Sevgili Eyüp abi ve Galatasaray Basket sevenleri, Sanli Armamizin emekcileri; her zaman yaninizda olacagimizdan supheniz olmasin.

Saygilar..
 
Umut Öfkeli' Alıntı:
Sevgili Eyüp abi ve Galatasaray Basket sevenleri, Sanli Armamizin emekcileri; her zaman yaninizda olacagimizdan supheniz olmasin.

Saygilar..


Umut abi öncelikle hoşgeldin.Galatasarayımız için ne kadar çok şey yaptığını biliyorum.Artık çağımız internet çağı olunca taraftar gruplarıda Facebook ve taraftar sitelerinde toplanıyorlar.Organizasyonlarımızın duyurulması için çok güzel bi çalışma 1.700.000 küsür hayran var sayfamızda maçlarda ve organizasyonların orda duyurulması hergün taraftar sitelerine girmeyen ama facebooka giren kişilere ulaşacağını düşünüyorum. 2 Milyona yaklaşan facebook üyelerinin 5 bini gelse zaten salon dolar.Reklam ve organizasyonlar çin şuan facebook bir numara bizde taraftar grubu olarak Dünyada 1 numarayız!
 
Böyle bir şeye ihtiyacımız vardı.En büyük Galatasaray platformundan her türlü haberleri ulaştırabileceğiz.Facebook ekibine teşekkür ederim şimdiden.
 
Umut Öfkeli abi belki beni hatırlar. Ona gsmobile ile ilgili bir mesaj atıp son kampanyalardan sonra Gsmobile'nin reklamının daha çok yapılması gerektiğini söylemiştim, Umut abide aynı gün içinde cevap yazarak yapacağını belirtmişti. Gerçekten çok çok büyük emekleri var ve onu bu forumda görmek büyük mutluluk benim adıma.
 
Facebook sayfasinin Basketbola destek verdigi yok...!
 
Salih Coskun' Alıntı:
Facebook sayfasinin Basketbola destek verdigi yok...!

Var, en azından erkek takımına oldu. Senin facebook'ta sahip olduğun sayfanın takımına. Bir çok kez maçlara davet yapıldı, ben eminimki etkisi oldu.

Ben kendi adıma bir kez daha teşekkür ederim, tabii gönül isterdiki bayan takımına da daha aktif yer ayırsın; fakat verilen destek için yine de teşekkürler.
 
Gayet açık ve net söyliyeyim,Facebook'taki hiçbir oluşum Galatasaray'ın Basketbol'una gerçek anlamda bir destek veremez,orada isterse 10 milyon üye olsun.Basketbolla ilgili bir maç duyurusu yapıldığında o duyurunun altına yazılan yorumları bir okuyun isterseniz çoğu alakasız yorumlar,yani maça gidecek olan varsa zaten gidiyor,facebook sayfasının basketbol maçları konusunda fazla bir katkısı olamıyor ama bu onların suçu değil,oradaki üye profili bu şekilde.

Galatasaray'ın Basketbol,Voleybol gibi branşlarına gerçek anlamda katkı yapan ve yapacak olan bir platform varsa oda gsbasket.org'tur.
 
Fenerbahce, Efes maclarinda ve ligde kalma-düsme macinda taraftari cagirmalari benim icin bir anlam ifade etmiyor. Ayrica bayanlarimizi umursamayan, engelsiz aslanlarimiz icin en basitinden 1 not paylasmayi dahi cok gören bir sayfa resmi sayfa olamaz, Galatasaray Dergisinde cikmasalardi inanmazdim resmi olduklarina cünkü "Galatasaray bir Spor Kulübüdür" sözüne aykiri davranislarin hepsi bu sayfa yöneticilerinde. Maclardan haberleri bile yok bizim sayfadan yayinlaninca dikkatlerini cekiyor sonra haber veriyorlar millete.
 
Facebook fan sayfamız da yapılan çağrılar kesinlikle faydalı olmaktadır, altına saçma sapan yorumlar yapılsada birçok insan o vasıta ile salona geliyor.
 
E.Nisan YILDIZ' Alıntı:
Facebook fan sayfamız da yapılan çağrılar kesinlikle faydalı olmaktadır, altına saçma sapan yorumlar yapılsada birçok insan o vasıta ile salona geliyor.
İnşallah faydalı oluyordur abi,çünkü çoğu kez altına yazılan yorumlara göz gezdirdim,maçla ilgili yorum bile yapılmıyor,Onun dışında ben beğeniyorum Fan sayfamızın yönetimini,Umut Öfkeli abimiz çok özverili işler yapıyor.
 
Yararlı olmuyor diye birşey varmı canım şimdiye kadar yapılan çağrıların tümünden sadece bir kişi salona geldi desek oda kardır...Basketbol maçını salonda bir defa izlenmesi kafi zaten,o zevki tadan kişi mutlaka bu sporu takip etmeye başlayacaktır,dolayısıyla Galatasaray basketbol takımlarını takip etmeye başlayacaktır...Zaten amaçta bu değilmi...
 

Üst