Fatih Solakla ilgili

Bugun maci Kerem Tunceriyle beraber izledi.
Firsat bu firsat yanina gidip konustum.

Taraftarin kafasinda sorular ve supheler var.En dogru cevaplar sende diyerek basladik soze.
Tabiiki ilk sorumuz bir gazetede ben Galatasaraya imza atmadim demissin dedim.Dogrulugu nedir diye sordum.
Cevabi oyle bir sey yok.Bak o yaziyi yazanda surdaki kel adamdir dedi.(basinda oturan birini gosterdi.) yaziyi yazdiktan sonrada yuzlestim kendisiyle.Roportaj yaptik ama oyle birsey demedim dedi.

Diger dediklerine gelince.

*Ben hasta Galatasarayliyim.
Galatasarayda oynamak istiyordum.
Bulent Korkmaz da bilir benim Galatasarayliligimi.
Ulker uzunlarinin fis ciktigini gorunce beni geri istedi.1 yil oynatmayiz dediler.Bende emir kuluyum.
Ben maclara da geliyorum.Sebat macina geldim.

Galatasarayda oyniyacakmisin ilerde diye sordugumdada insallah dedi.

Sonuc olarak zamaninda Fatih Solaki cok ciddi sekilde elestirdi cogu kisi.Ulkerinde Fatihinde hakli oldugunu sorumlunun bizim yonetim oldugunu soyledigimiz halde bu yalan habere dayanip Fatih e saldirdi cogu kisi.Umarim kafanizdaki sorular biraz cevaplanmistir.Acikcasi beni tatmin etti cevaplari.Bugun maca gelmesi bile bir isarettir bana gore Keremle.
Kerem zaten bizim maclarda rastladigimiz bir isimdi.

ya simdi söyle bisey var. eger ülker sadece fatihi degil galatasaraydan kimi istese dönüp arkasına bakmadan giderdi. durum ortada aslında. ama burda yapılan bi serefsizlik varsa basta ülker klübünün serefsizliğidir.

peki herseyin sonunda fatih solak bu sene ülkerde mac basına kac dakika oynadı?

Devre arasında bi baktık Murat Fatih Solağın yanında konuşuo :lol:

ama Fatihin dedikleri çok önmli
açıkçası bgn bizim takımda olsaydı içeriyi Estebanla nası kapatırdı düşünemiorum

gelene gidene wururlardı heralde

Asil bombam mac sonundaydi unutma =)

Fatih olsaydi ilk 5 :

Johnson Jacobson Boddicker Arda Fatih.

Halil hocaya kiziyoruz sadece Fatih Solaka yukleniyor diye ama aslinda haksizda degil.
Semih Fatih zaten Galatasarayda oynamak istiyordu.Ulker oynaticaz dedi.2 mac ilk 5 baslatip 10 dakka oynatmadilar.Sadece Galatasaray degil Turk Basketboluda kaybediyor iste.

Eses,ülker yada herhangi bir müessese taraftarı olan basketbolcu yoktur arkadaslar. Hepsinin kalbinde yatan bir klüp vardır eminim ki.Bu insanların neden o takımlarda oynamak zorunda oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.Tabiki kendi sempatizanı oldukları takımda oynamak isterler. Ama sartlar iste...

NL - Türkiye maçinda da kendisine bu soru sorulmustu ozaman da Galatasarayliyim demisti Fatih Solak.
Hatta Galatasaray atkisiyla show bile yapmis. Halil abi bunu o topicde anlatmisti.

Emine hakli...Milli macta ( bu forumda o an cok topic vardi Solak ile ilgili) biz de sorduk..Zaten topige de yazdik onemli olanlari...Mutombo Galatasaraylidir

Ismende tanismis olduk Arda.
Bir dahaki sefere onuda soyleriz.Pek dogru olmaz kanimca gerci.
Kabul etsede internetten anliyormu suphelerim yok degil.
Ama bir roportaj tarzi birseyler yapabilirim belki uygun gorulurse.

1 Taam Fatihle bende konuştuğumda aynı şeyleri sölemişti ama işte ülkerde bench press e dewam ediyor:(
2Maçı özellikle GS maçı war diye salona gelip izlemedi bizim maçtan önce salonda ülkerin ceza idmanı warmış(ceza idmanı oldugunu Arda abi dedi bence prof. takımın yaptığı 1 idmandı)
3Ülker sadec Fatih değil 1 çok yetenekli TÜRK basketbolcuyu köreltmiş hersene milyonlarca dolarları yabancı oyunculara yatırmış Avrupada hiç 1 halt yiyememiştir.

Şu sıralar KSK da harikalar yaratan Muratcan Güler ve Arda Vekiloğlu da egolarının esiri olup da bu tezgahtan geçmediler mi ? Şimdi de Fatih Solak ve neden hala Ülker' de kaldığını hala anlayamadığım Tutku Açık ....

Bence Tutku' nun hangi takımın sempatizanı olduğu araştırılmalı .
X bu tam sana göre bir iş ;)

Tutkuyu hic sevmem.Baskasi arastirsin.

Firat oyle yada boyle diger oyuncular giderken Keremle kaliyor maci izlemek icin.

yahu ben maçı izlemesine 1 şey demiyorumki sadece maçı izlemek için özellikle salona gelmedi diyorum yoksa gelsin hermaça başımızla beraber....

evet fatih solak ve tutku acığın hasta gsli olduklarını biliyordum bu olay böyleyse şerefsiz ülker diyelim başka bişey demiyelim zaten avrupadada hep madara oluyolar efese göre cok iyi kadro kuruyolar ama efes herkesi dize getiriyo bunlarda fener gibi şamaroğlanı oluyolar

unknown' Alıntı:
evet fatih solak ve tutku acığın hasta gsli olduklarını biliyordum bu olay böyleyse şerefsiz ülker diyelim başka bişey demiyelim zaten avrupadada hep madara oluyolar efese göre cok iyi kadro kuruyolar ama efes herkesi dize getiriyo bunlarda fener gibi şamaroğlanı oluyolar
Bellerini Harun,İbrahim gibi hasta Fenerli adamlara bağlayınca böyle oluyor.Eziklik ruhlarında var.

Tequila' Alıntı:
Bn Tutkuyu sewerim
oyun tarzını hızlı basketbol oynatan herkesi sewerim walla

nese belki seneye gelir Fatih
Fatih seneye gelse de artık eski şevki vereceğini zannetmiyorum.Tahminim bu sezon basketbolu çok geriye gidecek.Şerefsiz Ülker bir adamı daha bitirdin. :evil: :evil: :evil: :evil: