konuyu ben actim actigima pisman oldum..BIRAKIN ARTIK FATiH SOLAGI...fb ye mi gitcek ne yapacaksa yapsin...KONU BASLIGINDA YAZDIGIM GiBi FATiHi BIRAK TRANSFERLERE BAK...sube hala uyuyo..ne gelen var ne giden...ben yazdigimi yazida hem subeyi hem ligin icinde bulundugu durumu yazdim...bu ligden hicbi hayir gelmiyecegi ortada,birileri kafasina gore sube kapiyo birileri cagiriliyo,sonra yeni isimler ile lige katiliyo takimlar karmalar kuruluyo filan falan...dedigim gibi eger bulabilirseniz HINCAL ULUC un 2 gun once yazdigi yaziyi bulup okumanizi rica ediyorum..bulursam bende burda yayinliycam...bu yazi gercekten onemli cunku turkiye basketbol liginin ayni futbol liginin oldugu gibi nasil kokustugu ve ne hale geldigini cok guzel anlatiyo...
fatih e de bugune kadarki hizmetleri icin tesekkur ediyorum (bizi play-off a sokmus ya.. heralde gecen sene 30 dk sure ,10 kusur ribaund ,15 sayi , 5 blok filan ortalamalari ile oynadi AMA NE HiKMETSE BEN HATIRLAMIYORUM!!! NEYSEEE !!! ) FATiHCi ARKADASLAR ARTIK GiDER KADIKOYDE OZLEM GiDERiRLER FATiH le !!!! bu klupten kimler geldi kimler gecti..ne fatihler ne HAKAN SUKURLER geldi gecti ... suc bunu yazanlarda diil,suc bu klup ten ayrilip sonra aglaya aglaya geri gelenlere kapi acanlarda,bu klubu bu hale getirenlerde ...HAKAN SUKUR OLAYINI BURDA TARTISMAK iSTEMiYORUM BURASI BASKETBOL FORUMU ... AMA COK iSTEYEN VARSA HAKAN inda NE HALT OLDUGUNU COK ii BiLiYORUM,GiDERKEN NELER SOLEDiNi SONRA NASIL KIVIRTTIGINIDA ii BiLiYORUM ... O YUZDEN BIRAKIN FATiHi NEREYE GiDERSE GiTSiN ...BiZE BU SENE BU FORMAYI TERLETiCEK , BU FORMAYI GERCEKTEN GiYMEK iSTEYEN OYUNCULAR LAZIM...BU KLUP FATiHiN YAPTIGI 60 BLOKLA GALATASARAY OLMADI!!!!!
BAZI ARKADASLARIN BUNU ANLAMASI LAZIM...HERKES GECiCiDIR BU KLUPTE BiZLER DAHiL... BU KLUP e GERCEKTEN HiZMET EDENLER ,TERiNi AKITANLAR GALATASARAY TARiHiNiNiN SAYFALARINDA HAK ETTiKLERi YERLERi ALACAKLARDIR ((( METiN OKTAY gibi )))