Federasyonun Tetikçileri...

Bu hakemler ile nereye kadar, geçen hafta Erdemir maçı, bu hafta Banvit maçı, küllerimizden alevlendik ama görüyorumki federasyonun en tepesindeki üç kağıtçılar bundan rahatsız oldu ve hakemleri tekrar devreye soktular. Maç boyu verdikleri taraflı kararlar ile maçı rezil edip bıraktılar, özellikle uzatmanın en kritik anında Davis'in yaptığı yarı saha ihlalenini 3'ümün birden görememesi bana çok ilginç geldi!!!

Efes geçen sene şampiyon olduğunda Aziz ile birlikte kupayı Efese vermemek için apar topar salondan kaçan Turgaydan da böyle hareketler yakışır!!!

Sanırım vakti zamanında ya bir FB liyi takıma kaptan yapmışız ya da tam bir yalakayı!!!
 
Bence bu maç için konuşuyorsak, temiz bir maçtı. hatayı, son 1 dakikada 8 sayı farkın kapanmasına engel olamayan oyuncularda aramak lazım.
 
Adaş çok kötü değildi ama maçın en kritik yerindeki olayı görmüyorlarsa hiç bir hakem iyi değildir. Olayı tamamen çeviren bir hareket oldu o.
 
Eren Aydın' Alıntı:
Adaş çok kötü değildi ama maçın en kritik yerindeki olayı görmüyorlarsa hiç bir hakem iyi değildir. Olayı tamamen çeviren bir hareket oldu o.


eren bence hakemi yem koymayalım ortaya...oyuncularımızdan bazıları çok hovarda..10 sayıdan maç veriyorlar..
 
Çok haklısın Eren, suçun büyük kısmı oyuncularda. Ama buna rağmen o pozisyon maçı veren olay oldu. Orada savunma ateşleyici olabilirdi, insanları kendine getirebilirdi. Tam tersi oldu daha da moral bozdu birde üstüne sayı geldi.
 
geçen haftanın kone nin dirseklerini görmeyenler bu hafta washinton un pozisyon icabı yaptığı harekete hemen s. dışı faul çaldılar, lance williams ın elinden topu temiz şekilde çaldı, kennerman gözünün önündeki pozisyona faulü çaldı, alenen yarı saha ihlali yapıldı görmediler, aklıma gelmeyen daha birçok örneği var, daha ne yapsın hakemler! Kadroda zaaf varsa, o ayrı bir konu ama hakem kararlarını da es geçmek olmaz. Anlamadığım konu Galatasaray spor kulübü, efes ile fb-turgay savaşında niye safını belli etmiyor, bir fb forması eksik olan turgay ın üzerine gitmiyor, bu da enteresan. basketbol şubesi tamamen gözardı mı edilmiş, yoksa hedefsiz bir takım için federasyon ile kavgayı gözemi almıyorlar?
 
Lance Williams sürekli Fatih'i tahrik etti , neredeyse her basketten sonra Fatih'e bakıp bişiler söyledi. Hakemler hepsini es geçti ..

Ama bu maçta hakemlerden çok şanssızlığımızla kaybettik bu maçı. :(
 

Üst