Melo gelmesin.Başkan daha iyisini alır nasıl olsa.
Kesin alır (!)
ben başkanın Melo'dan istediği indirimi anlamıyorum,bu takımın en iyi yerini(Selçuk,Melo) niye bozmaya çalışıyorlar,bu adam juve'de kötü bir sezon geçirmiş ve italyada diego'yla beraber yılın bidonu seçilmişken adama bu paraları vermişsin,adam burda kariyer sezonunu geçirmiş,sen adama diyorsunki ücretinde indirime git niye gitsin?
ben başkanın Melo'dan istediği indirimi anlamıyorum,bu takımın en iyi yerini(Selçuk,Melo) niye bozmaya çalışıyorlar,bu adam juve'de kötü bir sezon geçirmiş ve italyada diego'yla beraber yılın bidonu seçilmişken adama bu paraları vermişsin,adam burda kariyer sezonunu geçirmiş,sen adama diyorsunki ücretinde indirime git niye gitsin?
Robben geliyor sanırım ?
Robben'de şu anda Melo ile aynı pozisyon oyuncusu olduğunu,karşılaştırmalarda kullanıldığını yeni öğrendi Oğuzhan.
Doğan,yönetici arkadaşlar Galatasaray'ın menfaatlerini düşünsünler tamanda,senin anlamak istemediğin Melo'nun yerine alacakları oyuncunun maliyeti dahamı düşük olacak?O kalitedemi olacak?Sende biraz futbolcu gibi düşün sen kariyer sezonunu geçiriyorsun,sana ücretini indir diyorlar sen ne dersin?Eğer yönetim Gs'yın menfaatini düşünüyorsa sezon başında vermeseydi o paraları.Şuan tranferi gündemde olan Hamit(beğenmen) ortada dönen paralar ortada …