Fenerbahçe 1-1 Galatasaray

Evet, bir kez de ben açayım derbi başlığını. Belki uğurlu gelir. Belki 8 gün sonra burada sayfalarca derbi galibiyeti hakkında sevinç ve mutluluk dolu yazılar yazıp 16 yıl sonra gelen galibiyeti kutlayabiliriz ve belki de 17.seneye uzayacak bir serüvenin devamını izleyip takıma eleştirileri de sayfaya dökebiliriz.

Ben beraberlik istemiyorum. Ha şu şekilde olur, yenik durumdayızdır ve beraberliğe ulaşırız. Onu kabul edebilirim.

Hadi hayırlısı.

Maç skoru tahmini : Fenerbahçe 1-2 Galatasaray
 
Sinmeyelim yeter. 2 0 geri düştükten sonra Baros un direkten dönen topunun maçı gibi bastırarak kendi oyunumuzu oynayalım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hamza hoca eğer iki knattan vazgeçmezse, korkak oyun oynatmazsa orta sahayı 3 lemek umutu kanatların birinde oynatmak gibi :( en kötü ihtimalle berabere kalırız diyorum. Yenebilir miyiz zor as kadroyla çıkıp Hamza Hoca kadro seçiminde hatalar yapmazsa istediğimize ulaşabiliriz. Duran toplarda iyiyiz ve FBnin duran toplarda en kötü olduğu sezon Allah yardımcımız olsun.
Muslera
Denayer Chedjou Hakan Carole
Jose Selçuk
Poldi Sneijder Yasin
Burak

Korkak oynamayalım atak oynayalım gerekirse kaybedelim ama başımız dik ayrılalım.
 
Hamza hoca eğer iki knattan vazgeçmezse, korkak oyun oynatmazsa orta sahayı 3 lemek umutu kanatların birinde oynatmak gibi :( en kötü ihtimalle berabere kalırız diyorum. Yenebilir miyiz zor as kadroyla çıkıp Hamza Hoca kadro seçiminde hatalar yapmazsa istediğimize ulaşabiliriz. Duran toplarda iyiyiz ve FBnin duran toplarda en kötü olduğu sezon Allah yardımcımız olsun.
Muslera
Denayer Chedjou Hakan Carole
Jose Selçuk
Poldi Sneijder Yasin
Burak

Korkak oynamayalım atak oynayalım gerekirse kaybedelim ama başımız dik ayrılalım.

Kesinlikle katılıyorum.
Bu 11 çok iyi ama bence Hamza Hoca Jose yerine Bilal ile başlar.
 
Maça her zaman olduğu gibi biz iyi başlarız. Net pozisyonlar yakalarız ancak ya çizgiden çıkarırlar, ya boş kaleye atamayız, bizim kazma forvetler dünyaları kaçırır, ya bütün şutlar ayının üstüne gider, ya rüzgarın etkisiyle top çizgiden geri döner, ya hakem golümüzü iptal eder falan filan...


Sonra fenevbahçelilerin çirkeflikleri başlar. Sneijder'in metresi AYI lakaplı anonim evlat etrafa saldırmaya başlar. Selçuk-Burak-Umut gibiler abi çekerler, ortalıkta görünmezler. Sneijder cüssesine bakmadan ona karşı koyar. Yapabilirse en iyi cevabı gol atarak verir inşallah!


Ortamın gerilmesi taraftarın etkisiyle tabii ki onlara yarar. Bizim oyuncular da baskı altına girer. Sonra ilk yarının ortalarında bir şey olur top canlanır, bizim defansın kıçına başına çarpar yahut yerden seker, öyle veya böyle şekilde babaannesinin nikahından bizim kaleye gol olur. O psikolojiyle bir tane daha yeriz. Maçın sonlarına doğru 1 tane atarız. Bir sürü kaçırırız öyle biter..


Tek gerçek derbi maçlarda iyi oyunun, favori olmanın falan hiçbir önemi yoktur. O günün psikolojisi başkadır. Ve çoğu zaman daha çok koşan, mücadele eden kazanmıştır. Ve ömründe gol atmayan adam gol atıp maçın oyuncusu olabilir.


Hamza'ya zerre güvenmiyorum. Gidip sağ açık Umut da başlayabilir. Tek umudum Wesley Sneijder!!
 
Ben yenebileceğimize inanmıyorum açıkçası. Çok çok iyi oynasak da gene saçma sapan bir şeyler olur. Hiç ümidim yok.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben de galibiyet beklemiyorum. Takım sinmesin, mağlubiyeti kabul etmesin, savaşsın yeter. 2. yarı evimizdeki maçı kazanıp, durumu eşitleriz en kötü. Fakat o zamana kadar İÇİM RAHAT ETMİYOR!
 
Ben her sene ümit ediyorum şu ana kadar doğduğumdan beri deplasman galibiyeti görmedim onların sahasında her sene de ya birinin bir tarafına çarpar ya bizimkiler hep kaçırır sonra onlar bir gelir gol olur ya da adamı itip gol atarlar her türlü kendi sahalarında ne yapıp edip kazanıyorlar açıkçası bu senede kazanmak istiyoruz tabii ki ama geçen sene bayağı bi ümitliydim bu sefer alacağız çok ümitliydim ilk 20 dakika da dünyaları kaçırdık sonrada yenildik şahsen bu sene geçen seneye göre daha az ümitliyim ama takımımıza güveniyoruz yeterki hemen kırmızı kart filan görmeyelim ilk 15 dakikada gol yemeyelim ve lütfen ama lütfen girdiğimiz gol pozisyonlarını gole çevirelim ne maçlar geçirdik eskiden her maç çok iyi oynayıp puan kaybediyorduk dünyaları kaçıran takımız özellikle fatih terimin son geldiği dönemde.
Selçuk frikik atsanda sustursan veya Sneijder füze atsanda sustursan şunları ben ve bütün galatasaraylılar da 16 yıl sonra sevinse
 
Kadroya gelince bence ne olursa olsun Melo bizim en önemli oyuncumuzdu defansif olarak ne Bilal ne Jose melonun alternatifi değil bir kere defansif oyuncular değil o yüzden Selçuk geride duruyor ve hızlı hücumları durdurmak içinde kart görüyor Selçuk daha defansif oynuyor Melo olmadığında Melonun değerini takım içinde 1 yıl boyunca hissedeceğiz ileride Podolski Sneijder Yasin forvette de Burak la başlamalıyız. Selçuk yeri garanti yanında ya Bilal ya Jose oynar Kale Muslera defans : Sabri(Denayer) Chedjou Hakan Carole olur . inşallah çok keyifli ve sonunda bizim kazandığımız bir maç olur fenerin en sevmediğim huyuda son dakikalarda ne yapıp edip berabere olan maçı kazanmasıdır.Öncelikli amacımız erken gol yemeyip maçı berabere götürmek olmalı ikinci devrede de bulduğumuz fırsatları değerlendirip kazanmalıyız. İnşallah berabere giden maçı son dakikalar da güzel bir golle süsleyip 16 yıl sonra seviniriz.
 
Muslera
Denayer Chedjou Balta Carole
Sabri Selçuk Bilal
Poldi Sneijder
Umut

İlk hedefimiz özellikle de ilk dakikalarda olmak üzere gol yememek olmalı.
Rodriguez yerine Sabri yazdım, çünkü Rodriguez öyle bir atmosfer kaldıramayabilir.
Sabri o kanatta Caner ve Nani'ye karşı Denayer'e yardimci olur hem.
Hatta ben olsam sol kanatta Umut'u oynatır, forvette de Poldi'yi kullanırım.
Böylece Umut'ta Gökhan ve Lazar'a karşı Carole yardimci olur.
İkinci yarıya da Burak ve Yasin hamle oyuncumuz olmuş olur.
 
Muslera Sabri Chedjou Hakan Carole Selçuk Bilal Yasin Sneijder Podolski Burak bence kadro böle olmalı illa defansif başlayacaksak Chedjouyu öne çekip stopere Denayeri koymalıyız o zaman Bilal yedeğe gider .
 
Neden Denayer oynamıyor sakatlığı mi var? Yine sabri hazretleri 11 de ki yerini almış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şu ilk yari Hamza hoca batirdi. Hakem filan kötü ama sahada en kötü sey oyun mantelitemiz. Böyle durağan bir futbol yakışmadı.

Şimdi mac 2. yarı dönebilir ama Hamza hoca sonuc ne olursa olsun sınıfta kaldi.
 
Futbolun "f"sini dahi oynamadığımız ve geride kapattığımız bir ilk devreye rağmen, maç 1-1 berabere bitti. Son bölümde biraz daha akıllı oynayabilsek galip gelebilirdik.

Evet biz bu sezon kötüyüz, ancak harcanan tonla paraya rağmen FB de kötü... Devre arasına kadar ekstra kayıp yaşamazsak ve gerekli takviyeler yapılırsa, şampiyonluk sürpriz olmaz.
 
Kazanabileceğimiz bir maçta berabere kaldık, bu takımda Burak sağlıklı olduğu sürece Umut oynamamalı, en kısa zamandada gönderilmeli, Denayer'de sağlıklıysa oynamalı, Sabri'den iyidir...Bu yılda Şampiyon olacağımızı düşünüyorum...
 
Defans fena açıklar vermiş özetini izledim. Bir de sinan normalde rüzgarın oğlu ama şu son pozisyonda nasıl depar atamadi anlamadim , basıp gidebilse kontradan 1-2 yapıp galip ayrılırdık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hamza Hamzaoğlu'ndan hiç memnun değilim. Ama bu maç özelinde sadece hakem konuşulmalı. Kendi iç muhalefetimiz bir kenara bırakılıp şikecilerin bu kadar kollanmasına karşı TEK ses çıkmalı.
 

Üst