Fenerbahçe - Galatasaray | 2013-14 EuroLeague Şampiyonu Galatasaray

Ekrem hoca ve takıma güvenim sonsuz, beni hiç yanıltmadılar, eminim son saniyeye kadar savaşacaklar, inanıyorumki o kupa bizim olacak, buraya kadar geldik burdan vermeyiz bu maçı, daha önce bu kupayı kazanan Alba ve Sancho'ya, Shavonte'ye, Işıl'a, Kelsey'e, Nevriye'ye çok güveniyorum, bu kupayı en çok isteyenlerden biride Nevriye, eğer Şebnem'de lig ve kupadaki gibi performans gösterirse rahat kazanırız, sesler kulağıma geliyor, kupa bizim diye :) inşallah kupayla dönecek Sarayın Sultanları...
 
Şimdi ben dahil herkese göre maç kafa kafaya gitcek gibi gözüküyor. Ama sanki Ekrem hoca ve öğrencileri anormal bir hırs yapıp farklı kazanacaklar gibi de bi his yok değil içimde.
 
Fenerbahçe maçının son anlarını izlerken yemek yiyorduk, spiker "Fenerbahçe üst üste 2. defa finalde" diyince babam "ikincilikleri de daimi olsun inşallah" dedi :D

Eğer finale çıkarsak o kupayı alırız diye içime doğmuştu grup maçlarından önce, Tanrım inşallah yanıltmaz da kupa müzemize gelir, şimdi iyice dinlenmeli kızlar ve sonrası finale iyice hazırlanmalılar..
 
Kaybedersek şubeyi kapatalım diyenler çıkacak mı acaba ?

Sonuç ne olursa olsun benim gözümde bu sezonun şampiyonu bu takım ama maçınbir final maçı olması ve Galatasaray ile Fenerbahçe'nin genel final performanslarına bakınca kupa bize daha yakın
 
Galatasaray kupa takımıdır tek maçlık ve sonunda kupa olan maçları kazanır.Bu da inşallah öyle bir maç olacaktır.Açıkçası ben hocadan savunmada bir sürpriz bekliyorum aynı bugün yaptığı gibi ayriyeten hoca kaybedilen maçın analizini yapmıştır.Aynı hataları bir daha yapmayız umarım.
 
Hocanın Bahar ve Nevriye ve Şebneme daha çok süre vereceği maç olur umarım. Bir gün dinlenmiş GS'a karşı FBye şans tanımıyorum. Bu tarz finallerde GS ağır basıyor. Bu anlamda psikolojik üstünlük de bizde. Üstelik Demirel federasyonunun direk muhatap olamayacağı hakemler yönetecek maçları:) UMMC maçından daha rahat geçecek eminim:) Ben kutlama programımı yapıyorum. :))
 
Tek maç ve ucunda kupa var der sözü Ekrem Memnun'a bırakıp kaçarım. Havalimanına öyle bir akılır ki , ertesi günkü vizenin lakabı Yalova Kaymakamı olur anca.
 
Sen Favori ev sahibi UMMC'yi darmadağın et Sonra finalde FB ye kaybet ...

Pazar günü maç sonu aklımdan bile geçirmek istemiyorum bu sözü hep Arasın yüzünden ah Aras ah soktun kafama çıkmıyor :D

Yalan yok çok fena korkuyorum ya kaybedersek yazık olacak...
 
Oyuncularımız bu maçta da Ekaterinburg maçında ki gibi yüreğini sahaya koyarlarsa kupayı müzeye rahatlıkla götürebiliriz .

KALBİMİZ DUALARIMIZ SİZİNLE !
 
2 gün önce bu finalin sonucunu sorsalar dar rotasyonumuzdan dolayı daha az inanmış bir biçimde cevap vereceğim kesindi.. Ama dün öyle bir yürek öyle bir mücadele öyle bir ''takım'' gördüm ki sahada bütün düşüncelerim değişti, yarın bu istekle ibre kesinlikle bizden yana olacaktır. Ama sonuç ne olursa olsun; hepinizin akıttığı tere sağlık Aslan kızlar, helal olsun teker teker!
 
kaski ye maç boyu 58 sayı ekaterinburg a iki periotta 50 sayı büyük çelişki . inşallah aynı konsantroyonu saglarız f8 deki fb maçının ilk yarısını da böyle bitirmiştik sonrası malum cappy durdurursak fb nin hiç şansı yok başarılar diliyorum takımımıza .
 
Pazar günü 4 te olması kötü oldu izleyemeyeceğim maçı maalesef. ama kalbim sonuna kadar onlarla ... rakipte cappy de önemli oyuncu ama angel a daha çok dikkat etmemiz gerek. alba ve zellous dan aynı şekilde katkı almamız lazım haydi kızlar sonuna kadar geldik bitirelim şu işi .!
 
Tek maçlarda Ekrem hocanın rakibine karşı üstünlüğü ortada, çok iyi hazırlıyor takımı bu tarz maçlara. Hakemler de Türk olmayacağı için o konuda da dezavantajımız yok bu kez. Kazanma ihtimalimizi çok yüksek görüyorum yeter ki saçma sapan el üstü sokmasınlar, form durumları ve oynanan basketbol ortadayken favoriyiz bence baya.
 

Üst