• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe - Galatasaray | 2013-14 EuroLeague Şampiyonu Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
ŞAMPİYON ŞAMPİYON ŞAMPİYON .. Nagmaglup şikecileri sahaya gömdük... Aglamamak elde degil .. EKREM MEMNUN Büyüksün..

Şebnem üçlük atacaktı diyen arkadaş seni seviyorum.......ilk sen aklıma geldin :=)

Allah'ım sana şükürler olsun....

Aglamamak elde değil

Ilk çeyreğin ekmeğini yesek de sonunda o kupa geldi muzeye

Avrupa'nın en pahalı 2 takımını yenmek büyük keyif

En büyük GALATASARAY başka büyük yok .

ben demiştim arkadaş, hepinize helal olsun ne diyebilirimki...

sana da bir helal :=)

Bu başlığın açıldığı günleri de gördük bu forum da. İnşallah bugün saat 18.00 sularında da EL Women 2013-2014 ŞAMPİYONU GALATASARAY Odea Bank başlığını da görürüz.

Allah'ım sana şükürler olsun ki şu duamı kabul ettin. :)

Playof finallerinden sonra buraya gelip şubeyi kapatalım yazanlardandım.Işıl Alben'e laf edenlerdendim.Bugün maç anında aklıma geldikçe yüzüm kızardı ve inanın kendi kendime sevinmeyi hak etmiyorum dedim.Gerçekten utandım şu kupa gelince.Özür diliyorum takımımızdan,Işıl Alben'den ve forumumuzdan.Tokat gibi bir kupa aldılar inanmayanlar için.Yüzüm kızardı,utandım.

Işıl Albenin askerleriniz ! Büyük kaptan zafer pozunuda birilerine çaktı :)

Kupa sevinci görülmeye değer, kolları bağlama mizanseni anlamlı.

Başlık nerede el women champion bekliyoruz oradan devam edelim arkadaşlar.

Allahım şükürler olsun! ŞAMPİYON GALATASARAY!.. Kulağa ne kadar da hoş geliyor. :D Emeği geçen herkese teşekkürler. :)

hiç fark etmez bu takım şampiyon olacak ve abdi ipekçide o kupada kalkacak

Galatasaray kadın basketbol takımı tarihinde ilk kez final oynuyor ve 100 seneyi aşkın rakibini devirerek bu kupayı alıyor. Ne büyük bir başarıdır bu. Takımdaki oyuncularımıza, koçumuza, en ufak yardımı bile dokunan sorumlularımıza tek tek helal olsun !

Allah'ıma şükürler olsun ki bu sevinci bize yaşattı. Bu şampiyonluk son 2 sezonda hakemlerle kaybettiğimiz lig kupalarına gelsin. Hakemler satılık olmadığı zaman hiçbir kupayı bırakmayız Allah'ın izniyle. Alnımızın akıyla şampiyon olduk !!!

EUROLEAGUE 2013-14 SEZONU ŞAMPİYONU GALATASARAY !!!

şampiyon galatasaray !!!!

Allah'ım sana şükürler olsun!

2013-2014 Sezonu Kadınlar EUROLEAGUE ŞAMPİYONU GALATASARAY!

Geri