Fenerbahçe - Galatasaray (Canlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saziye oynasin diyen kisi maci seyredyomu istatistige mi bakyo , hucumda hangi turke sayi org yapiyoruz,isila saziyeye kac poz hazirlandi
 
Ah Albada olucaktıki görücektim olayın seklini şemalini.....

herşeye rağmen iyi mücadele ilk yarıda.....


tek sıkıntı Tina 3 faule ulaştı, 16 sayı 8 rib var

40-38 ilk yarı bitti....
 
Herşeye rağmen takım iyi oynuyor yalnız Taurasi bazı pozisyonlarda gereksiz zorluyor. Bazen kopukluk yaşadı özellikle Penny'e faul yaptıktan sonra. Alba da olsaydı ribaunt problemi bu kada yaşamazdık. Onlardan daha iyi takım olduğumuz çok net belli oluyor. Yerlilerden yine verim çok az Bahar şut denemekten korkmamalı.
 
diana çok fazla zorlamayıp prince bahar veya chrales ile oynarsa topu kolay sayılar buluruz süreki 2 lşi sıkıştırma geliyor kendisine
 
Ribaunt sıkıntımız Fowles gelirse ikiz kuleler tamamlanırsa çözüme kavuşur...

ama şaka maka Matiç tam sakatlanacak maçı bulmuş:(
 
Yalnız gerçekten de Hakemler Tina ya çalışıyorlar çok net. Ah birde şimdi Fowles olacaktıki görecektim ben onları. Yalnız çok bir sorun olmazsa bizim sahada fowles Tina ikilisi ile bunları parkeye gömeriz.
 
Mahalle maci yapmyoruz ki alsinlar dumduz turnike atsinlar, yeri geldiginde forvetede guardada set yapilir, teodosic yada stojakovic kendi kendisine mi alip gidiyo topu.demek istedgim yerliler sadece mudafa yapmak icin kullaniyoruz ne isila ne gulsaha nede saziye ye bos sut attirmadik.varsa yoksa diana tina, onemli olan her oyuncudan yararlanacak org kurmak diye dusunuyorum.tina 3 ledi allah yardimcimiz olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst