Salı günü bu takımda ne hoca kalmalı nede takımdan sorumlu yönetici.yazıklar olsun..
K Kürşat Turkay 0 14 Nis 2012 #61 Salı günü bu takımda ne hoca kalmalı nede takımdan sorumlu yönetici.yazıklar olsun..
H Halit Bora Kuş 0 14 Nis 2012 #62 10-0 ya da 13-0'lık seriler olmadan Ceyhun hoca mola almıyor.Sadece bu nedenden dolayı bile Galatasaray takımının antrenörü olmayı hak etmiyor.
10-0 ya da 13-0'lık seriler olmadan Ceyhun hoca mola almıyor.Sadece bu nedenden dolayı bile Galatasaray takımının antrenörü olmayı hak etmiyor.
Aykut Kadıoğlu 0 14 Nis 2012 #63 yerlilerle ilşgili benim arkadaşlarıma diyeceğim tek şey,bıraksınlar bu muhabbeti artık.sanki fenerin yerlilerini bize koysak kazanacağız.
yerlilerle ilşgili benim arkadaşlarıma diyeceğim tek şey,bıraksınlar bu muhabbeti artık.sanki fenerin yerlilerini bize koysak kazanacağız.
? ?a?da? B?y?kk??ker Misafir 14 Nis 2012 #64 al şu prince !!! sen nasıl bir hocasın. feneremi çalışıyorsun.... ilk maçı verdirdin.......çıldrıcam ... AL ŞU PRİNCE DİANA ÇIKARMADAN !!
al şu prince !!! sen nasıl bir hocasın. feneremi çalışıyorsun.... ilk maçı verdirdin.......çıldrıcam ... AL ŞU PRİNCE DİANA ÇIKARMADAN !!
S Serkan Çalışkan 0 14 Nis 2012 #65 Salı günü ipekçiye kaç kişi gidecek acaba cidden sinirlendim. Bu yenilginin tek sorumlusu ceyhun hocadır bu kadar basit...
Salı günü ipekçiye kaç kişi gidecek acaba cidden sinirlendim. Bu yenilginin tek sorumlusu ceyhun hocadır bu kadar basit...