GO HOME fenerbahçe olabilir
en az 2 pankart olacak sen tespit ettiğin konularla ilgili fikirlerini yazabilirsin.Fırat Aydın' Alıntı:Arkadaşlar ben fikirlerimi sunmadan önce şunu sormak istiyorum. Pankart önerilerimiz Fenerbahçe'ye karşı bi kin güdebilir mi ? Yönetime karşı bi kin güdebilir mi ? Yoksa Galatasaray'a moral vermek takımı ateşlemek için mi olmalı ?
bu 3 başlık altında cümleler bulabiliriz ama şu olmasın bu tarz bi pankart asamayız derseniz ona göre kasmayız bizde o konuda
Eyüp YILDIZ' Alıntı:İBO ile ilgili bir pankart yapalım!!!
-Parayı veren iboyu alır inanmazsanız A.YILDIRIM’A sorun!!!
-Para için fener’den kaçtın Para için Armayı öptün Bizde para verelim gerekeni yap!!!!
-Öptüğün arma değildi paraydı!!!
-PARA İÇİN FENERİ SATTI (A.YILDIRIM 1998-1999)
Kerem Polat' Alıntı:Yarı Finalin ikinci maçında Canaydın'la uğraşacağımıza takımı desteklemekle uğraşalım. Zafer yerine Şampiyonluğa İnanıyoruz da olabilir. Spor Sergi Sarayı Ruhu'yle ilgili pankarta cevap bekliyorum.
Bu arada 85li yıllarla ilgili bir gazete küpürune rastladım. O zmanki basketbol forma reklamımız (dawkins, micheal skirt'li kadro) Özhan Canaydın'ın fabrikası olan Biesseci.
Murat Cantas' Alıntı:1-Murat hoca gibi düşün, Tufan gibi oyna!
2-)Herşeyi hakettiniz, size kupa yakışır!
3-)Taparcasına sevdi bu kalpler..
bir kaç öneride benden..
NOT:Spor sergi Ruhuyla şampiyon olacağız! pankart playoff maçlarında salonda olacaktır.
Murat Cantas' Alıntı:1-Murat hoca gibi düşün, Tufan gibi oyna!
2-)Herşeyi hakettiniz, size kupa yakışır!
3-)Taparcasına sevdi bu kalpler..
bir kaç öneride benden..
NOT:Spor sergi Ruhuyla şampiyon olacağız! pankart playoff maçlarında salonda olacaktır.
Arda Öztürk' Alıntı:cafe crown-fenerbahce maçına hoşgeldiniz diye düşünür ezikler