Fenerbahce Ülker Maçı Zirvesi

Gelen herkesin ayağına sağlık. Skor üzse de beraber olmak güzeldi. Keyifli ve faydalı konuşmalar oldu :) Daha sık tekrarlamak dileğiyle.

Buluştur bizi Karadağ!
 
Basketbol gerçekten bu branşı bilen insanlarla izlenildiğinde büyük bir keyif veriyor insana. Derdini anlatabiliyorsun, baştan savma bi cevap almıyorsun soru sorduğunda.. Daha mutlu oluyorsun, zevk alıyorsun böyle insanlarla izledikçe..

Bugün ben bu keyifi yaşama mutluluğunu yaşadım ilk defa. Daha önce salonda beraber olmuştum ancak ilk defa hayatımda sarı-kırmızı renklerde basketbola gönül verenlerin arasında bir basketbol maçı izledim toplu halde televizyondan bir mekanda..

Herkese çok teşekkür ediyorum.. Vildan ablayla yüz yüze tanışmak mutluluk verdi. Sarp abiyi tanımak mutluluk verdi. Geri kalan abilerim ve kardeşlerimi birer ikişer defa da olsa önceki maçlardan görmüşlüğüm, muhabbet etmişliğim vardı zaten. Ancak onların da birçoğuyla çok daha güzel muhabbetler kurduk.. Umarım daha nice güzel organizasyonlar olur. Katılan ve emeği geçen herkese gönülden teşekkürler.. Sizlerin arasında yer almak büyük keyif..

cancığım ben de seninle taıştığıma çok sevindim..ayrıca diğer arkadaşlarla da tanıştığıma memnun oldum :) herkese çok teşekkürler..ahhh bir de yenseydik ne kadar güzel olacaktı..
 
Çok güzel bir organizasyon oldu.. Burak, Arca, Aras, Erdal, Can, Berk ve Sarp gibi daha önce görüşmediğimiz arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu.. ve tabi Vildan abla.. Sühan abiyle sohbetinizi şimdiden özledim, tanıştığımıza çok memnunum abla artık twitter'dan devam..

ve evet..
Buluştur bizi Karadağ! :)
 
Bir de sözlükten aramıza dahil olan bir arkadaşımız vardı ancak af ola ismini hatırlamıyorum :)

(; rica ederim.

ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.

ayrıca biryerlerde benim gibi düşünen, galatasaray'ı benim gibi seven/yaşayan insanların varlığından haberdar olmak bile çok keyifli. kızmıyor değilim kendime 2008'de üye olup neden 2 mesaj yazıp gitmişim diye. (;

olabildiğince sık konuşmak, görüşmek, galatasaray sevgisini paylaşmak dileğiyle...

bloğumun ve twitter'ının adresini vereyim de tam olsun: http://galatasarayaski.tumblr.com/ ve http://twitter.com/gs_ask (;
 

Üst