FIBA SuperCup | UMMC Ekaterinburg - Galatasaray

Bu tabloyu normalleştiren Başkan ve yönetim ne Galatasaray'lı olabilir ne de yönetici olabilirler. Maalesef bu ekipten hiçbir şey çıkmayacağını yaz aylarından beri söylüyoruz. Bugün sahada ki hezimeti içlerine sindirip taraftar grubuyla beraber hayatlarına aynen devam ederler. Bunlarla mücadele etmekten başka çare yoktur.
 
Baştan sona dikkatli bir şekilde izledim maçı bir umut belki güzel bir şey görürüm diye ama tam anlamıyla rezil bir basketbol oynuyoruz. Bir tane doğru yapamadık, oyuncular ne set biliyor ne duracakları yerleri. Savunma bir ara o kadar berbattı ki hani derler ya ellerini kollarını sallayarak basket buldular aynı o şekil. Kimse ne yapacağını bilmediği için ortayı bomboş bıraktık ve sayılar yedik. Topu Işıl ya da Moriah getiriyor ve perdeden başka bir şey oynamıyor takım. Şansa bir hata yaparlarsa sayı bulduk sürekli. Bu fark ve bu maç ölçü değil kesinlikle ama takımda gelecek adına hiç bir umut yok. Hoca ne yaptığını bilmiyor, İnci ile maça başladı ve kızı resmen rezil etti. Savunmadaki halimiz ortada kimse ne yapacağını bilmiyor. Bunları öğretecek de biz değiliz.
 
[FONT=&quot]Marina Maljkovic: “Gelecek sezonun daha istikrarlı olmasını istiyorlar, büyük şeyler yapmak zorunda değil gibiler ve sadece futbol takımını önemsiyorlar. Ancak sonra diğer branşlarda neler olacaklarını gelecekte görecekler.”[/FONT]
 
Şu kadrolar ile şu fark gayet normal. Acı olan basketbola benzer bir oyun oynamıyoruz ve bu torpilli hoca kaldığı sürece de oynamayacağız!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçı izlemedim ama skoru görünce hiç yadırgamadım. Bu altyapı hocası ile daha iyisini mi bekliyordunuz?
 
İkinci yarı toplam 10 sayı atabildik bu da hiç bir hucum organizasyonumuz olmadığını gösteriyor. Savunma tarafında zaten herkes saçma sapan her yere koşmaya çalışıyor, düzen diye bir şey yok. Bunlar net hocaya yazar.

Fazla değil birkaç sene önce bu takımı evinde yenip kupa yolunu açmıştık. Bu kadar kısa sürede buralara düşmek büyük bir plansızlığın ve ilgisizliğin sonucu olur ancak. Kulüpte olup da şu sonuçtan utanan kaç insan vardır?
 
Genel Menajer Ömer Bey acaba maça gitmiş mi?
Yoksa kaybedeceğini tahmin ettiği için gitmedi mi?
3 Avrupa Şampiyonluğu bulunan bu takımı şu hale sokanlara binlerce kez yazıklar olsun!!!
 
Arkadaş herşeyi anlarım da ilk çeyrek 8 sayı,3.çeyrek 6 sayı, 4.çeyrek 4 sayı atabilmişiz...bunu neyle nasıl kim açıklayacak...ya potaya topu sallasan 10 sayı atarsin bu ne rezilliktir...Bunlar nasıl transfer yapmışlar...Nasıl bu koça güvenmişler ya da neyine güvenmişler...kimse hesap sormayacak mı...biz hep böyle çile mi çekecez Gs Basketbol şubesi yüzünden...Bütün yönetime yazıklar olsun...Yönetim istifa....
 
Farklı skoru falan geçtim hangi über akıllı takımı şu maça götürmeyi kabul etti? Hem saçma sapan moral bozucu bir maglubiyet aldık, hem para harcadık hem de takım yoruldu. Bu maçı kim kabul ettiyse hesabını versin!
 
Bu maç oynanmasa keşke demiştim. Her alanda itibarımızı sıfırlıyoruz. Çok yazık. Biz ki Ekaterinburg'a üstelik Rusya'da hayatlarının şokunu yaşatmış takımdık. Emeği geçenler kına yaksın.
 

Üst