Shipp kalsın ! :D:D
İlkay Öz 0 14 Haz 2011 #182 shıpp attı son 1 sanıye mola aldılar... burdan vermeyelım artık nolur ya... 1 sanıyenın altında kalan sure
shıpp attı son 1 sanıye mola aldılar... burdan vermeyelım artık nolur ya... 1 sanıyenın altında kalan sure
O Onur Büyüktepeli 0 14 Haz 2011 #194 Ne diyeceğimi bilemiyorum gözlerim doldu AAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAĞIRMAK İSTİYORUM
H Halil Tolga Karaakın 0 14 Haz 2011 #195 şu ip numarasından kimliğim adresim belli olmasa çok şey yazmak isterdim ama sadece nasıl koyduk diyebiliyorum
şu ip numarasından kimliğim adresim belli olmasa çok şey yazmak isterdim ama sadece nasıl koyduk diyebiliyorum
T Taner Tunala 0 14 Haz 2011 #196 Gel de dördüncü maça yanma şimdi.Neyse beyler herşeye rağmen süpersiniz,tabuları yıktık güzel günler bekliyor !
Gel de dördüncü maça yanma şimdi.Neyse beyler herşeye rağmen süpersiniz,tabuları yıktık güzel günler bekliyor !
Berkan Karadurmuş 0 14 Haz 2011 #199 KOYDUK MU LAN? Çıkın ortaya, hadi bildiğiniz başka spor varsa onu yapalım deyin. Alayınıza girsin!
Ü Ümit Dağ 0 14 Haz 2011 #200 yer sarı gok kırmızı aslanlar kurban sana bu can......................................................................................
yer sarı gok kırmızı aslanlar kurban sana bu can......................................................................................