herşeyin üstüne çizgi çekip sıfırdan uzun vadeli bir atılım yaptığı sene final serisine gelip şampiyonluk adayı olan bir takımdan bahsediyoruz ve bunu da sadece adı galatasaray olan takım yapabilirdi ve yaptı da. galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır ve yarın da sahada umudumuz olacak. bu seriyi oynamak bile çok önemliydi,önümüzdeki sene için daha da tecrüblenmiş türk oyuncular kazanacağız en azından. basketbol takımımızı salt galatasaray - fenerbahçe rekabeti altında yorumlayanları bir kenara bıraktığımızda önümüzdeki seneye güzel hazırlanacağız, öncelikle iyi transferler,sonrasında kişisel gelişimini devam ettiren oyuncular,euroleague grupları ve yine şampiyonluğun bir ucuna yapışmış bir galatasaray!
bu maçla ilgili hissettiğim şey tutku'nun bize maç kazandıracağı. ben hep inandım,final serisinde bir maçı tutku getirecek bize diye. bir de preldzic savunması var,seri öncesi de bize en ters gelebilecek oyuncuydu ve serinin en değerli oyuncusu gibi duruyor. shipp ve caner savunması olsa değişmeli olarak maç boyunca onun üzerinde sanki daha iyi olabilir gibi.
bu takım benim gururum,biz şampiyonluk için değil,sahaya yüreğini koyan takımlar gördüğümüz için çok sevdik bu renkleri,yolumuz açık olsun.