Final 5. Maç | Fenerbahçe Ülker 71 - 72 Galatasaray CC

kaçan tam 7 tane serbest atış, yine çok kötü bir Evren, yine alınamayan savunma ribauntları, Caner'in yaptığı saçma sapan bir teknik faul !!! tüm bunlara rağmen hala maça ortağız... ama önümüzde hepimizin kabusu bir 3.periyot var ! bakalım bu işin sonu nereye varacak...

İlk yarı 41-41. Alan savunmasında sabırlı olmak lazım.Yeter ki hücum ribaundu vermeyelim dışardan istedikleri kadar atsınlar hepsi girecek değil ya.

3. periyot sendromu yaşamaz, yukarıda verdiğim savunma taktiği devam ettirip ; hücumda Shumpert'ı devreye sokarsak alıcaz gibi be ! :)

Koç son 9 saniyenin savunnmasını anlatmak için mola aldı. Adam yürüyerek gelip üçlük attı. Zaten şu son saniyelerde sayı yemediğimizi görmedim hiç.

yorumcu nur germen... galatasaraylı oldugundan suphe yok bence ama neden yorumlar boyle anlamıs değilim... ben bır mactan once kendısıyle görüşmüştüm neden boyle yorumlar yapıorsunuz diye... o da "ben doğustan galatasaraylıyım ne göruyorsam onu soyluyorum" dedi...

Fauller 12-5 felaket..... Zaten ben yıllardır bu soruna aşırı kızarım.... GS'da kronik bir durum. Hatta ben futbolda da bir dönem takımımızın penaltı dahi atamadığı bir dönemi biliyorum... Bir takımın faul yüzdesi en az %80 üstü olmalı......

yorumcu nur germen... galatasaraylı oldugundan suphe yok bence ama neden yorumlar boyle anlamıs değilim... ben bır mactan once kendısıyle görüşmüştüm neden boyle yorumlar yapıorsunuz diye... o da "ben doğustan galatasaraylıyım ne göruyorsam onu soyluyorum" dedi...

Nur Germen nur nimet ya neler gördük biz bu ekranlarda.......

Nur germen Galatasaraylı diye biliniyor ama inanmıyorum ben buna. Ya kanser etti bizi kaç maçtır. Adam akıllı bir maç izleyemedik. Yok fener Şimdi farkı açar Yok Fener 3.periyotta koparır maçı. fener şampiyon olsun da bir rahat etsin beyimiz. Tv yi kapattım izlemiyorum 17. dakikadan sonra ayıp ya. Spormax mi Fb tv mi belli değil..

Nur Germen bence tam tersine yorumlarını hep Galatasaray tarafından yapıyor. Tek bir yorumundan yola çıkmayın bence. İhsan Bayülken gibilerini de gördük. Adama fırsat verilse yorumcu sandalyesinden kalkıp BJK koçuna yardım ederdi.
Nur Germen iyi gene :)