Final Serisi İçin Final Kombinesi Çıkarılsın

Ben iyi fikir olduğunu düşündüğüm ve diğer konularda arada kaynamamasını istediğimde başlık açmayı uygun gördüm.

Sezon kombinesine sahip kişiler dışında benim gibi her maça tek tek bilet alıp gelen taraftarlar için iyi olacak gibi geliyor.Hem uzun seneler sonra finaldeyiz hem de rakip malum fenerbahçe,her maç için tek tek bilet stresi yaşamaktansa final kombinesini bir kere alıp seriye tümüyle konsantre olabiliriz.

Abdi İpekçi'de maksimum 3 maç oynayacağız ve fiyatlandırma da 3 maçmış gibi düşünülüp yapılır,iki maçta da kalsak kimsenin itiraz edeceğini sanmam ve kulübe de iyi bir gelir olur.

Tabi ki bu final kombinesi uygulanırsa sadece tribün değil,saha içi koltuklar için de uygulanmalı.

final dönemine giriyorum ki birçok kişi giricek. 3maça bilet aldım senin hesabından.ilk maça gidemiyorum finalim var,2. maça gidicem ,olduda 4-0 bitti seri 3.maçta yok .

1maçl için mi kombine alıcam :D

final dönemine giriyorum ki birçok kişi giricek. 3maça bilet aldım senin hesabından.ilk maça gidemiyorum finalim var,2. maça gidicem ,olduda 4-0 bitti seri 3.maçta yok .

1maçl için mi kombine alıcam :D
ilk maça gelmiyorsan ve skorun 4-0 bitecegini dusunuyorsan almazsin olur biter :)

3 maçlik bilet bana pek mantikli gelmiyor, zaten her maç salon full olacaktir

Çıkarılan kombine sayısının sınırı olur zaten, tekli çıkan biletler de olur bu planda ama her maça işini garantiye almak isteyen adam da alır o kombineyi. Sen almazsın olur biter, biletix her maça belli sayıda biletler zaten çıkarıyor o biletleri almaya kasarsın o durumda. Belli sayıda çıkarılacak kombine fikri iyi bence

kombine'ye tek tek maç bileti mantığıyla bakmak doğru değil,ayrıca tabi ki salonun her maç tam kapasite hatta artı kapasite dolacağını ben de biliyorum. ayrıca diyelim ki abdi ipekçi'de oynayacağımız 2. maçta veya 3. maçta şampiyonluğu ilan etme şansımız doğdu,bugüne kadar bütün maçlara gelmiş bir taraftar olarak bilet bulamadım diyelim,işte o zaman gerçekten üzülürüm. yani tabi ki final serisinin bütün biletleri kombine şekilde satılsın demiyorum ama final kombinesini de çıkarırsın alan alır,kalan biletleri de maç maç satmaya devam edersin,olay budur.

kendi iş ve okul için durumlarını kesinleştiremeyen gideceği maça alır biletini,ben bu konuda rahatım. bütün maçları saha içi tribünden izledim ve orda olmak beni daha mutlu ediyor,sesimi hem hakem itirazlarında,hem de oyuncularımaza destek konusunda duyurabiliyorum,benim için önemli,yukarıya doğru çıkarsam,atmosferden uzaklaşacağım ve klasik bir taraftar değilim ben,basketbolu gerçekten çok seven bir galatasaray taraftarıyım,o yüzden tribüne ayak uyduramıyabilirim.

bence mantıklı bir politika olacak final kombinesi çıkarmak,ayrıca çok pişmanım sezon öncesi kombine almadığım için,hala normal sezon kombine alma şansımız varsa 2 veya 3 maç için de olsa almak isterim,bu konuda bilgisi olan var mı?

önerim geçersiz kaldı,ben de aldım biletlerimi ama bu sefer saha içinde olamayacağım mecburen aranıza karışmaya geliyorum gsbasket ekibi :)

Saha içi koltuklar konusunda sıfır taviz vermeliyiz. O baskıyı iliklerine kadar hissettirmeliyiz.

Sahaiçi sadece 005 satıldı. Ben de çok az farkla kaçırdım, hemen saldırdım yetmedi. Üstüne de 9'undaki finalimin en erken yedide biteceğini öğrenmem tuz biber oldu, yetişemiyorum bile maça.

Potaarkalarının açılması lazım kesinlikle, baskı kurmak açısından çok önemli.

Daha 1 hafta var maça. Şimdiden bu konu dillendirilmeli