• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fırat Okul

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
Galatasaray Çağdaş Faktoring’e Hoş Geldin Fırat Okul! 👏💛❤️

Kadın basketbolunun deneyimli ve başarılı isimlerinden, uzun yıllardır Türk basketboluna başantrenör olarak katkı sağlayan Fırat Okul, 2025/26 sezonunda Galatasaray Çağdaş Faktoring’de yardımcı antrenörlük görevini üstlenecek!

Antrenörlük kariyerinde hem kulüp hem de milli takım düzeyinde önemli tecrübeler edinen Fırat Okul’a sarı kırmızı renkler altında başarılarla dolu bir sezon diliyor, Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyoruz.

xxxx–2017 İstanbul Üniversitesi
2017–2018 Fenerbahçe
2019–2024 İzmit Belediyespor
2023–2025 Turkey (yardımcı)
2024–2025 Danilo's Pizza
2025–xxxx Galatasaray (yardımcı)

Fırat Okul'un bu sene Galatasaray gibi bir kulübe geçmişinde atfedilen ve tuttuğu düşünülen kulübe rağmen getirilmesi Ekrem Memnunla beraber koç kadrosunu güçlendirmek için miydi yoksa 2 sene önce hocalığını yaptığı şuanki takım kaptanımızla tekrar buluşması için miydi? Çok derin konulara iniyorum biliyorum ama yanıtlanması gereken bir konu da budur. Bu şubeyi yönetenlere bu kararlardan dolayı saygı duymuyorum

Fırat Okul'un bu sene Galatasaray gibi bir kulübe geçmişinde atfedilen ve tuttuğu düşünülen kulübe rağmen getirilmesi Ekrem Memnunla beraber koç kadrosunu güçlendirmek için miydi yoksa 2 sene önce hocalığını yaptığı şuanki takım kaptanımızla tekrar buluşması için miydi? Çok derin konulara iniyorum biliyorum ama yanıtlanması gereken bir konu da budur. Bu şubeyi yönetenlere bu kararlardan dolayı saygı duymuyorum
Fırat Okul gelince burada yada sosyal medyada bir arkadaşımız bu tarz bir şey yazmıştı.

Çok derin bir konu değil aslında Ekrem Hoca'nın bir oyuncuya kızıp istifa ettiğini düşünenler varsa zamanında final serisinde skorer oyuncusunu soyunma odasından tribüne yollayan bir adamın bunlara takılıp istifa etmeyeceğini bilsinler.

Fırat Okul gelince burada yada sosyal medyada bir arkadaşımız bu tarz bir şey yazmıştı.

O zaman o arkadaşımız gerçekten ileriyi gören birisiymiş. Kendisine helal olsun diyorum. Yazmaya devam etsin. Çünkü ileri görüşlü insanların fikrini görmek güzel özellikle bunu sezon başında görüp söylediyse.

Ekrem hocanın ayrılığı konusunda Ekrem hoca tarafındayım.Fakat Ekrem hocanın kendi açıklaması var,Fırat Okul'un gelmesini bizzat hoca istemiş.

Bir programda dakika 47'de bu konu hakkında soru soruluyor,Ekrem hocada cevap veriyor.

Sorularımızın yanıtını 3-4 gün sonra alırız ne de olsa. Fenerbahçe maçıyla her şey ortaya çıkar. Çok ağır bir sonuç gelirse direkt yabancı hoca girişimlerine başlarlar. İşte sırf bu yüzden bile ne yazık ki bu branşı sonuçlara göre yöneten kişilerin ayrılması gerekiyor. Önlem almanın ne demek olduğunun farkında değiller. Yazık.

Takımın başına geliş şekli bile sorunlu, Efe Güven denen kerameti kendinden menkul şahıs da böyle gelmiş, takim 4 sene yerlerde sürünmüştü. Galatasaray gibi asırlık bir kulübe hiç yakışmıyor. Bu tür gelişler geçmişte kötü sonuçlar ortaya çıkardı, yine değişen bir şey olacağını sanmıyorum.

2014 yazı sonrası Galatasaray portresi. Bu tarihten sonra kongre ve kulübün tezahürü. Al salonu, vur antrenöre.

Başka zamanda Fırat Okul'un antrenör olmasını sorun etmezdim ama ne hikmetse İzmit'teki kaptan ve hoca ikilisi buluşuyorlar. İşte o zaman insanın aklına bir şüphe düşüyor. İyi gitmezse ne olacak? Bizi Euroleague'den ederse ne olacak? Hesap vermesi gereken hocadan ziyade yönetim olmalı artık

Geri