• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fırat Okul

Beklemediğim kadar iyi bir şekilde takımı finallere kadar getirdi. Çok zor da olsa şimdi önünde efsane olma şansı var.

Takımı bu noktaya kadar getirmesi de başarı

Bu takımı derken elimizdeki as kadroda oynayan hangi oyuncunun potansiyeli yok yada zayıf?
Size katılıyorum esasında yanlış ifade ettim ben takımın potansiyeli yok demedim zaten takım potansiyeli ile buraya geldi. Fırat Hoca'yı ben de beğenmiyorum.Koçluğuna o kadar güvenmiyorum ki bu kadar potansiyeli yüksek takımı bu noktaya getirmesine bile inanmıyordum o açıdan böyle bir cümle kurdum.

Takımı satıp giden sözde efsane koçumuz devam etseydi de en fazla geleceğimiz yer burası olurdu. Burdan ilerisi zaten zor.

Galatasaray'ın olduğu yerde umut hep vardır.

Fenerbahçe'yi 5 maçlık bir seride elemeyi ummaktansa tek maçlık Euroleague finalinde yenip o kupayı kazanmayı düşünmek daha mantıklı. Bu kadro kötü değil ama ezeli rakibimizi bir playoff serisinde 3 maç yenmek içinde yeterli değil.

Fenerbahçe'yi 5 maçlık bir seride elemeyi ummaktansa tek maçlık Euroleague finalinde yenip o kupayı kazanmayı düşünmek daha mantıklı. Bu kadro kötü değil ama ezeli rakibimizi bir playoff serisinde 3 maç yenmek içinde yeterli değil.
Sırf o maç için dünyanın en iyi oyuncusunu getirdiler nasıl kazanacaksın?

Neden olmasın ? 2014 yılında Ekaterinburg'u elediğimizde de Avrupa'nın uzak ara en iyi kadrosuydu. Tek maçlık bir platformda herşey olabilir.
Seri bu sorun orada bizim takım son çeyrek ya da bir çeyrekte patatese sarıyor kopuyor film

Neden olmasın ? 2014 yılında Ekaterinburg'u elediğimizde de Avrupa'nın uzak ara en iyi kadrosuydu. Tek maçlık bir platformda herşey olabilir.
O tarihte koçun Galatasaraylı Ekrem Memnun idi. Şimdi Fenerbahçeli Fırat Okul.

Geri