Yeni sezon, yeni kuralları ve yeni kuralların getirdiği yeni araçlarla Bahreyn'de tüm hızıyla başladı. Ferrari'lerin en iyi motor üreticisi haline gelmesiyle eski günlerine geri dönmesiyle, liderlik yarışının turlar boyunca üst üste geçişlerle heyecanı doruklarda yaşatmasıyla, son turlarda Red Bull takımının acemiliklerinin beklenmedik dramalar yaşatmasıyla hem yarış zevkli oldu hem de sezon adına ümitlendik. 90'lar sonlarından beri Ferrari fanı olan ben de Formula 1'e dair tutkumu yeniden tazelemiş oldum.
İlk yarışta Ferrari'ler uzun bir aradan sonra duble yaparken hemen arkalarında kendilerinin de beklemediği - gerçi klasik Mercedes şansını hesap edip beklemelilerdi
- bir şekilde Mercedes'ler 3 ve 4 oldu. Genel olarak Ferrari motoru kullanan araçlar için güzel bir haftasonu oldu. Özellikle Leclerc'i şampiyonluk mücadelesi verebileceği bir araçta görmek onun adına da sevindirdi beni.
Bu sezonun şampiyonluk için en güçlü adayını kim olarak görüyorsunuz?
İlk yarışta Ferrari'ler uzun bir aradan sonra duble yaparken hemen arkalarında kendilerinin de beklemediği - gerçi klasik Mercedes şansını hesap edip beklemelilerdi
Bu sezonun şampiyonluk için en güçlü adayını kim olarak görüyorsunuz?