Forumun abisi Eyüp Yıldız'a

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Guest

Misafir
Forumun en çok sevilen üyelerinden Eyüp Yıldız'a burada lütfen destek olalım.Bazı sorunları var abimin.Ne olduğunu söylemek istemem onun izni olmadan ama burada ona destek olalım,onu nekadar cok sevdiğimizi gösterelim...

Zaten yarın'da doğum günü.

Eyüp Yıldız seni çok seviyor ve şuan bulunduğundan durumdan kurtulman için Allah'a dua ediyorum.Umarım herşey 1-2 gün içinde düzelir.

Sevgiler.

Biraz önce konuştum .. Umarım bir kaç güne düzelir sorunu.
Güzel bir doğumgünü geçirir bu vesileyle.
Kalbimiz dualarımız seninle.

Eyüp abi inşallah düzelir sorunun..Sen benim yanımda oldun mutsuz anımı mutlu yapmak için formanı bile verdin..Yapabileceğim bişeyler vardır inşallah..Şu anda tek yapabildiğim dua edip yanında olmak..

eyüp abi sonuna kadar yanındayız umarım sorunların en kısa sürede biter....sen sürekli tanrının insanların yanında olmasını istiyen bir abimizsin bu sefer o tanrı senin yanında olsun
sarı-kırmızı ve gsbasket yanında....

Hani olur ya bazılarını tanımanız gerekmez o size öyle bir ışık verirki, düşündüklerinden söylediklerinden kafanızda hemen o insan için bir etiket yapıştırırsınız.Eyüp abi içinde benim kafamda verdiği o sıcak kanlı ışığıyla iyi bir insan.Eyüp abi elimizden gelenin en iyisini yapmak isteriz sen iste yeter!Doğum günün kutlu olsun!

telefonla aradım az önce ama burayı da okuycaktır mutlaka

tekrar gecmiş olsun diyorum eyüp abi allah yardımcın olsun

Ben 3 senedir falan bu forumu takip ediyordum ve burda doğruyu söylemek gerekirse fikirlerini en çok beyendiğim ve benim konuma nasıl yorum yapacak diye merak ettiğim abimdi hatta Fülkerle olan maçta pankart çalışması için önerileri vardı bayılmıştım. Eyüp abi ne sorununun olduğunu bilmiyorum ama inşallah sorunun çözülür yine çarpıcı fikirlerinle bizi etkilemeye devam edersin hem erkende olsa İYİ Kİ DOĞDUN EYÜP ABİ!

:shock: Noluyor ya ? Umarım kötü bir şey yoktur.Geçmiş olsun mu desem bilmiyorum ki...Doğum günün de kutlu olsun abi... :?

Sevgili Kardeşlerim!!!

Hepinize teşekkür ederim ben sizi ailem olarak görüyorum ve bunun nekadar doğru olduğunu ispatladınız

saolun varolun!!!!

Omuz omuza hep beraber nice yıllara!!!!

Sıkıntıma gelince cuma günü aldığı bir ilaçtan dolayı 2.5 yaşındaki kızım zehirlendi çok sıkıntılı ve üzücü

3 gün geçirdim ama şuan iyileşmeye sağlığına kavuşmaya başladı en kısa sürede foruma döneceğim

kendinize iyi bakın ben gelemiyorum Girona maçına ama siz Galatasaray'ımızı yanlız bırakmayın!!!!!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Sevgili Kardeşlerim!!!

Hepinize teşekkür ederim ben sizi ailem olarak görüyorum ve bunun nekadar doğru olduğunu ispatladınız

saolun varolun!!!!

Omuz omuza hep beraber nice yıllara!!!!

Sıkıntıma gelince cuma günü aldığı bir ilaçtan dolayı 2.5 yaşındaki kızım zehirlendi çok sıkıntılı ve üzücü

3 gün geçirdim ama şuan iyileşmeye sağlığına kavuşmaya başladı en kısa sürede foruma döneceğim

kendinize iyi bakın ben gelemiyorum Girona maçına ama siz Galatasaray'ımızı yanlız bırakmayın!!!!!
Tekrar geçmiş olsun abi. umarım kızınız da en kısa sürede iyileşir. Sende tekrar dönersin abi...
Acil şifalar...

Eyüp Abim foruma girmiyordum uzun süredir yeni gördüm konuyu ne zaman açıldığını da bilmiyorum gerçi.Abim çok geçmiş olsun.Allah Nisan'ı sana bağışlasın senin gibi babası olduğu sürece hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle daha onun Gs kız basketbol takımı maçlarına gidip destekleyecez abim.Yapabilecek birşey olursa her türlü yardıma hazırım ister Trabzon'da oluyım ister Mars'ta.Bu forumda her ne kadar beni sözlerinle yerin dibine de soksan :) Seviyoruz işte var mı diyeceğin :)

Doğum Günün Kutlu Olsun.Abim sen kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyor olacağız.Saygılar.

Tekrardan geçmiş olsun Eyüp Abi. Acil şifalar.

En kısa zamanda aramızda olman dileğiyle... Her zaman yanındayız abim...

Bu arada doğumgünün kutlu olsun. Allah sevdiklerinle sağlıklı , mutlu nice seneler nasip etsin. İyi ki varsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...