Futbolda Galatasaray'lıyım baskette Efes voleybolda Arçelik

Zoban'ın yazdıkları çok önemli gerçekten , topik haline getirilip sabitlenebilir şu salon meselesi.
 
zobanın sözcümlesine katılmıyorum...
LÜTFİ KIRDAR bu ülkenin adam gibi ender sergi kongre vs salonudur... tamam müthiş bir basketbol yuvası olabilirdi zamanında.. ama bugün orada yapılanlar seni beni onu ilgilendirmiyr diye birçok yerli yabancı organizasyonları gururla ve başarıyla taşıyan salona bu açıdan söz söylenmesi BANA göre doğru deil.. tabi bende orda binlerle maç izlemek isterim ama istekler ve gerçekler aynı olmayabilir..

Lütfi Kırdar çok iyi bir kongre salonudur.. (bana göre)
 
zoban' Alıntı:
Onder;
Spor Sergi Harbiye'de idi.. Insanlar 11 de sinemaya gider ordan cikar 14 -15 den sonra aksama kadar Spor Sergi'de tonla basket maci izlerdi. Zeytinburnu hakkaten sapa ters bir yer. Bir de cogu insan icin de urkutucu bir semt. Bircok kisinin Kazlicesme zamanindan kalma Zeytinburnu oldugunu dusundugunu saniyorum..
Taksim-Levent arasinda ya da ne bilim Maslak civarinda bir salon yapabilirsek o salon dolar diyorum. Spor Sergi gitti basketbola ilgi bitti. Muessese falan diye kendimizi kandiriyoruz bir acidan. (Hos ortada ASY'e donelim valla stadi doldurucaz diyip ASY i de zaman zaman doldurmayan paradoksal bir GS seyircisi durumu var)

Lutfi Kirdar bir anda tekrar SPor Sergi'ye donusse, yine pide ayrani alip pota arkasina gecsek diyorum. Merak ediyorum su Lutfi Kirdar'dan kac bilimsel kongre kac seminer gecti de buralardan toplumsal nasi edinimler elde edildi.. Orasi basketbol ocagiydi yav.. Hatirladikca deliriyorsun.

zoban, insanların gözünün korktuğu konusunda haklısın. ancak sirkeci ve florya tarafından trenle gelmek oldukça kolay ayrıca topkapıdan biraz kasarsan yürüyüş mesafesinde hadi yürümedin münibüsler sürekli var ve 5 dakika. otopark alanı çok geniş. ayhan şahenk gibi bir yerin bile dolduğu maçlar olmuştu ipekçinin yerinde öyle bir salon bence yine dolar.

tabi bence asıl önemli maçların zamanlaması. futbol maçıyla aynı güne konulur saati de düzgün ayarlanırsa bu salona bile 2-3 bin seyirci yaparız diye düşünüyorum.

zaten o sergi konusunu hiç açma. inönüden sergiye koşturduğumuz günleri özledim. hele o ekşi peynirli pideyi, aşağıda soyunma odalarının önündeki büfeden sosisli yerken oyuncuların yanında ısınmasını, ayakkabının tahta aralarından aşağı düşmesini, hatta skorboardı görmek için 10 kişinin üstünden eğilmeyi bu kadar özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. dediğin gibi ne önemli şeymiş habitat kongresinin askeri müzeyle hilton arasında bir yerde yapılması. başka bir alan kabul edilemezmiş meğer. o salonun kongre merkezi olması kararını verenin basketbol katili diye yargılanması gerekir.
 
evet ya şu ipekçi meselsine katılıyorum!!!!...
eurovisiondan sorna da demişllerdi bu salonun acil bakıma ihtiyacı var fln bence yıkılıp baştan yapılsın mialdını doldurmuş..

zaten tek çare kluplerin kendi salonunun olamsı örn! bjk..
 
Valla şahsen ben hiç bir galatasaray basketbol macına gitmedim uzaklık yüzünden ama tvdeki leri kacırmam..Samiyendede neredeyse her maca giderim.Ama samiyenin yerine devlet sergi ve konferans sarayı yapıyo diye biliyorum seyrantepe projesi ise bu yönetimin şansı ama bence yine canaydın beyefendi bi bokluk yapar bişey çıkar..seyrantepede hem voleybol hem basketbol hemde futbol sahamız olacak..ama nerede o günler görecekmiyim??..
Euroleague gelince seyrantepede stad olursa yıllık 500-600 bin dolar stad geliri+1-2 milyon dolar iyi sponsorlar+tv gelirleri+canaydından sonraki iyi yönetimin ilgisi kıscası 4-5 milyon dolarlık bir bütceyle iyi bir kadro olur tabiki şampiyonluk ilk başta zor ama gayet ciddi calışmayla olur ve bütün avrupa böylece bizi basketboldada tanır..
YÜRÜYEDUR ASLANIM!!!!
 
a.cömert in yanında a.şahenk de iyi bir seçenek.zaten bir dönem orada da oynamışlığımız var.

kendimize ait bir salonumuzun olması ise tabiki daha geçerli ve başarılı bir çözüm olur ama kısa vadede gerçekleşmesi imkansız :? . hele ki basket şubesinin 100-200 bin dolara muhtaç olduğu dönemlerde...

bence en mantıklısı seyrantepe projesine bir kapalı spor salonunun da eklenmesidir.sizin de dediğiniz gibi 2-3 bin kişilik olsun bizim olsun. ama maalesef yönetim gözü dönmüş biçimde alışveriş merkezi, konferans salonu, otopark projelerinin peşinden koşuyor.

salon yapılmasını bırakın ben şimdiye kadar böyle bir sorunumuzun olduğunun yönetim tarafından telaffuz edildiğini bile duymadım...
 

Üst